AHLATCI daki s....z o..n b....n ç.......u belaný bul y.....k
AHLATCI daki s....z o..n b....n ç.......u belaný bul y.....k
Evet arkadaslar
Son dönemece geldik, 1,2 milyarlýk bedelli sermaye artýrýmý çok iyi geçti 2,5 milyon lot hariç nerdeyse herkes bedelliye katýldý.
ÞÝrkeitn kasasýna girecek 1,2 milyar ile PD/DD 2,26 seviyesine düþecek. Olasý Ýzdemir enerji arzýndan da 1 miilyar gelse PD DD acayip ucuz rakmalara gelir. Bu aradada kýsa vade borclar odeýr ve borcard ayapýlandýrýlýr ise þirketin 800 milyon TL lik finansman gideirndne kurtarmasý mümkün olur.
Þimdi bedelliden kalan 2.5000.000 hisse 20/21 Nisan da IZMDC.BE kodu ile BIST te satýsa sunulacak. Bne ilk günden bütün lotlarýn satýlacaðýný dþünüyorum. Ondna sonra artýk ana hisse ile baþbaþa kalacaðýz. Orta uzun vade iyi yerlere gidebilir YTD
Ýyi olacak dedikçe veriyorlar aþagýya
20 lerde iken ne pazarladýlar! Bütün sosyal medya bilginleri grup yöneticilerin dillerindeydi grafik showlarýyla!
Geçmiþte kýsa bir süre önce bunu yazmýstým çok alýnan, saldýran olmuþtu.
Gelinen noktada hisse 3 seviyesinde iken ben 2,22 bölgesi saðlam destek yazmýþtým hisse kýsa sürede 2 TL nin bile altýný gördü.
Þimdi gelinen noktada anlýk en kötüsü geride kaldý, kasaya 1.2 milyar girdi ve bugun yarýn gelecek ilk blanço bize ýþýk tutacak.
Borclar azalýp satýslar artar finansal gider azalýrsa üzerine bedelliden gelen tazae paranýn bir kýsmý ile üreitm kapasitesinide 2 katýna cýkartacak.
Eeeeee bunun üzerine birde ÝZDEMÝR ENERJÝ þirketininde halka IRZ olayý var onuda baþarýlý bir þekilde yapar ordanda kasaya 1 milyar girerse iþler bir anda bambaþka bir noktaya doner.
Blanço gelsin balaþým. PD/DD baya düzelecek, iyide bir hasýlar ve kar gelir ise hobaaaaaa
Brüt takasý ne zaman bitiyor acaba
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse alt pazarda ... buradan çýkmadýðý sürece bürüt takas bitmez
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar gelmedi ama zararda düþme hýzý fena deðil lakin hobalaaaaaaa durumunu ne zaman olur diye hurdacý Memik abiye sordum hurda demir pandemi döneminde pek toplanamadý önümüzde ki maçlara bakýcizzzz dedi ytd
Yer Ýmleri