Ýçiþleri bakanýmizda soylemis bugün vakit yerli araba vakti diyor tüm hükümet üyeleri yerli arabayý anlatýyor Muharrem inceye teþekkür ediyoruz ben yerli arabayý iptal ederim demeseydi kimse konusmuyordu
Ýçiþleri bakanýmizda soylemis bugün vakit yerli araba vakti diyor tüm hükümet üyeleri yerli arabayý anlatýyor Muharrem inceye teþekkür ediyoruz ben yerli arabayý iptal ederim demeseydi kimse konusmuyordu
Siz ne yazarsanýz yazýn, spek inanmýyor. Bildiði olumsuz bir durum olabilir. Gözü topraða bakiyor. Bist ralli yaparken yatacak gibi geçmiþ olsun. Yatýrým tavsiyesil deðildir.
Bu hisseye girerken yazmýþtým hocam..
Þüpheleniyorum diye...
Delilsiz böyle düþündüm ama bana böyle geliyor..
Hiç mi vermez bir hisse tepki..
Ne Vestel ne de Karsan
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþ yýllar zararýndaki kalemi resetlemek için yeni sermaye giriþine ihtiyacý var ve olasý proje için.
Dolayýsý ile sýra ile
1-M.Ýnce vakasýndan sýyrýlmasý lazým.
2-Bilançodaki g.y.zararý için Bedelli Sermaye artýrýmý.
Bu iki geliþme (pozitif) netleþtikten sonra hangi fiyattan olursa olsun alýnýr.
Haricinde beklenir. Ýzlenir.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçmiþ yýl zararýný resetlemek için kar elde etmesi gerekir. Bedelli sermaye artýrmasý resetlemez. Eðer yatýrým yapmak için parasý yoksa, yada borçlarýný temizlemek istiyorsa bedelli yapabilir. Aksi takdirde bedelli yapsa bile geçmiþ yýl zararý ayný kalýr.
Muharrem Ýnce vakasýndan 24 Hazirandan sonra hem chp hem de yatýrýmcýlar sýyrýlacak.
Yer Ýmleri