genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Önümüzdeki günler çok güzel geliþmelerin olacaðýný düþünüyorum.
Karsan ve pek çok önemli þirket hisseleri çok zorlu ve sýkýntýlý bir haftayý
minimum kayýpla atlattý. Buna da þükür diyorum.
Önümüzdeki haftadan itibaren artýk devletin vereceði destek ve teþviklere
odaklanýlacak. Bununla birlikte karsan'da dahil bazý önemli þirketlerin hisseleri
bu teþvik ve destekleri olumlu fiyatlayacaktýr inancýndayým.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Teþvikden ziyade kendi kabuðunu bu sefer kýracaðýna inanýyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bunlar enbesil 2011 den beri devlet millet üzerinden fabrikayý idare ettiriyorlar.Zarar diyor devlete vergi vermiyor bedelli yapýyor besleme gibi yatýrýmcýdan para topluyor .Bu hükümetin neden sürekli zarar açýklayan bir þirket yerli oto projesine montajladýðýný da anlamak mümkün deðil.Ama iyi ki oldu yalan yanlýþ adý geçti de eskisi gibi kuruþlara düþmedi.Fabrika sürekli zarar ediyor ama sürekli sov yapýyor nasýlsa.
Yerli oto taaa nihan ergül zamanýnýn gündem oyalamacasýydý ya hayýrlýsý.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1806443
Haftalýk hisse yarýþmamýzda kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
2.10 u geçer inþallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Industria Italiana Autobus S.p.A. tarafýndan Karsan'a 23,1 milyon Euro tutarýnda yeni tam ve yarý mamul otobüs üretim sipariþinde bulunuldu. Klasik pazartesi sendromu ile borsada hisseler yatay seyrediyor ve karsan'da henüz bu haberi fiyatlamadý. Bugün 2,10 lirayý kýrýp geçeceðini tahmin ediyorum. Þayet hacimli bir þekilde 2,10 lirayý geçer ise hýzlý yükseliþ baþlar.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/665479
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri