ULAN BAHÇELÝ....
SABREDEMEDÝN ÞU YERLÝ OTONUN ÞEKÝLLENMESÝ FABRÝKASININ KURULMASI ÝÇÝN 1,5-2 YIL TAM SEÇÝME KADAR GERÇEKLEÞECEKTÝ... NE HALT YEMEYE ÇIKARDIN ERKEN SEÇÝMÝ
SM-G955U1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ULAN BAHÇELÝ....
SABREDEMEDÝN ÞU YERLÝ OTONUN ÞEKÝLLENMESÝ FABRÝKASININ KURULMASI ÝÇÝN 1,5-2 YIL TAM SEÇÝME KADAR GERÇEKLEÞECEKTÝ... NE HALT YEMEYE ÇIKARDIN ERKEN SEÇÝMÝ
SM-G955U1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11 Mayýs Cuma...
HTC 10 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Umarým az da olsa bir hareket kazandýrýr...
Portföy içinde þuan en az salan kaðýt
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço nispeten iyi . ama yorumlayabilecek tecrübede olan var mý ??? çok iyi olur doðrusu.
Bilançoya þöyle bir göz attým (Açýkçasý ben zarar çýkmaz diye düþünüyordum ama Finansal giderleri hesaba katmamýþtým). Aslýnda rakamlar geçen seneye oranla çok çok iyi.. Þöyleki Geçen seneki ayný dönemde 88.092.336 TL Olan Hasýlat Bu sene ilk 3 ayda 261.969.873 TL ye çýkmýþ aþaðý yukarý 3 Misli...Buna raðmen geçen seneki dönemde TÝCARÝ FAALÝYETLERDEN BRÜT KARI 6.438.868 Tl iken (57 Civarý) bu sene 26.370.563 TL olmuþ (yani %10) Yani geçen yýl Hasýlatýn %93 ü masrafa giderken bu sene bu rakam %90 a gerilemiþ ki bu bir yýlda çok iyi bir rakam. Gerisi hikaye, Finansal giderler vs. Bir diðer dikkatimi çeken kalem hasýlat 3 misli artarken genel giderler ayný oranda artmamýþ ve geçen dönem -18.520.423 olan zarar bu dönem -12.914.418 olmuþ ki buna raðmen geçen sene kar ile kapamýþtý. Umarým yeterlidir bu açýklamam.
Baþka siteden alýntýdýr.
Ýlk 6 ay full kapasite diyorlardý ama þimdi zarar gelmiþ yani siz full kapasitede zarar ediyorsanýz býrakýn bu iþi gidin bakkal açýn daha iyi, açýkçasý ben bu tablonun doðruluðuna inanmýyorum malesef yapacak da bir þey yok zaten ekonomi çökmüþ her an patlayabilir, Allah yardýmcýmýz olsun.
YTD.
D6633 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço yorum...
HTC 10 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri