Deðerli arkadaþlar þirkette sorumlulara ulaþabilen oldu mu?
Sekizinci yýlda da ponziler ve manipülatif iþlemler had safhada ve herhangi bir ahlak sinyali vermiyor bu gürûh
Ahlaktan bu kadar nefret etme nedenleri nedir acep bilen var mý? Ponzilere ayýrdýklarý kaynaklarý þirketi düzgün yönetmeye ayýrsalar sadece kendileri deðil hem þirket hem de küçük yatýrýmcýlar da kazanmaz mý? Neden þirketi ve yatýrýmcýlarýný sürekli zarar ettirme çabasýndalar bilen ve öðrenebilen varsa insaniyet namýna lütfen tüm ortaklarla paylaþssýn.
YTD
Bunlar 2009 yýlýnda borsaya kote olduklarýnda Bist100 54.000 idi; Ýttfk kote fiyatý 9.75 TL idi.
Þuanda Bist100 108.300, Ýttfk 2.15 TL;
Bist100 getiri + 100%
Ýttfk götürü -78%
Bist100 bazýnda 100 TL tam 201 TL olurken, Ýttfk yatýrýmcýsýnýn 8 yýl önceki 100 TL'si þuanda sadece 22 TL!
Bu neyin ittifaký Allah aþkýna?
Allah ýslah etsin bu gürûhu, sözün bittiði yer...
YTD
2.21 leri yukari kiramazsa 2.06 lara düsebilir.Tüm hayallerimiz gene baþka bahara kaldý galiba...Y.T.D
Bunlar it ti fak deðil millete itti fak fuk zihniyeti var . Kývran bakalým spek efendi bende sabýr bol þöyle indir biraz daha indir, çekinme hazýrladým sana, çok seveceksin süprizimi.
Yeþil sermaye rüþdünü ispat edemedi bir türlü, maðazalarýnda içki satmayarak muhafazakar görüntü sergileyen ITTFH hissesini özellikle takip ediyorum. Çünkü muhafazakar þirket bence YATIRIMCI DOSTU OLUR! ADAM KAZIKLAMAYA ÇALIÞMAZ! Ýþte ilk önce bunu ispat etmeli. Önümüzdeki dönemde tüm gerekli mercilere gerekli þikayetlerde bulunacaðým 2009 yýlýndan bu yana nasýl bir düþüþ yapmýþ bir inceleme yapýlsýn. Muhafazakar þirket milletle oynamamalý rüþdünü ispat etmeli ve ülkenin saygý deðer þirketi olmalý ! Muhafazakar kimselerin itibarýný zedelememeli !
Geçtiðimiz günlerde aramýþtým yatýrýmcý iliþkileri egitimdeymis baðladýklarý sekretere içimi dökmüþtüm bugün de eðitim de olan yatýrýmcý iliþkileri beni aradý nasýl yardýmcý olabilirim size dedi ben de sizin bizlere yardýmcý olmanýzý beklemiyorum o iþ sizi aþar ama ayna vazifesi yapabilirseniz sevinirim dedim ve dinden imandan haktan hukuktan bahseden 80 bin maaþ alanlara iletebilirsiniz hele yönetimde ki biri var ki çok kývrak bu kývraklýðý birazda þirkete ortak olmuþ parasýný pula cevirdiginiz yatýrýmcýlar için kullansýn dedim ve arayan arkadaþ kusura bakmayýn ben sizin soylediklerinizi iletemem ve bu konuþmayý daha surduremem dedi ve bende haklýsýnýz siz o þirketin çalýþaný olarak bunlarý soylemeniz zor bize þu yönetim den birini baglasaniz da icimizi onlara doksek aracý kullanmadan diyerek kapattým telefonu
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vampir topluluðu bunlar...
Yer Ýmleri