Ýnvest ****si son zamanlarda tahtaya dadandý Günlük aldýðý günsonu veriyor BU günde 1700. ooo lot aldý 2.15 kadar 800, binini verdi 900 bin lot var elinde þuanda Büyük bir ihtimal onu da verecektir.
Ýnvest ****si son zamanlarda tahtaya dadandý Günlük aldýðý günsonu veriyor BU günde 1700. ooo lot aldý 2.15 kadar 800, binini verdi 900 bin lot var elinde þuanda Büyük bir ihtimal onu da verecektir.
2.03 inmemesi lazým ortalamayý da topladý
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
Bu birleþme diyor kimle birleþiyor bi beklentisi varmý buralardan biri kirli hisseye forumda eski olana ky cvp tþk
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle haber var
**ITTFH*** ÝTTÝFAK HOLDÝNG A.Þ.( Birleþme Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***ITTFH*** ÝTTÝFAK HOLDÝNG A.Þ.( Birleþme Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi %100 Ýþtirakimiz Big Planlama Yönetim ve Müþavirlik A.Þ.'nin devralýnmasý suretiyle birleþmesine iliþkin sözleþme ve SPK baþvuru tarihi hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 21.09.2017
Birleþme Yöntemi Devralma Þeklinde Birleþme
Birleþmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 30.06.2017
Para Birimi TRY
Devralýnan Þirket Borsa'da Ýþlem Gören/Borsa'da Ýþlem Görmeyen Pay Deðiþim Oraný Ortaklarýna Verilecek Pay Grubu Ortaklarýna Verilecek Paylarýn Nevi
Big Planlama Yönetim ve Müþavirlik A.Þ. Borsa'da Ýþlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleþme Nedeniyle Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Azaltýlacak Sermaye Tutarý (TL) Ulaþýlacak Sermaye Birleþme Nedeniyle Verilecek Menkul Kýymet ISIN Bilgileri
A Grubu, Ýþlem Görmüyor, TREITFK00026 6.000.000 6.000.000
B Grubu, ITTFH, TREITFK00018 54.000.000 54.000.000
Mevcut Sermaye Birleþme Nedeniyle Artýrýlacak Sermaye Tutarý (TL) Azaltýlacak Sermaye Tutarý (TL) Ulaþýlacak Sermaye
TOPLAM 60.000.000 TL 0 TL 0 TL 60.000.000 TL
Birleþmeye Ýliþkin SPK Baþvuru Tarihi 25.09.2017
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 21.09.2017 tarih ve 29 nolu yönetim kurulu kararý ile ,
i. Þirketimizin, halihazýrda oy hakký veren paylarýnýn %100'üne sahip olduðu halka açýk olmayan anonim ortaklýk hukuki statüsüne sahip ve Konya Ticaret Sicil Memurluðu'na 21142 sicil numarasý ve 0483005529800015 Mersis numarasý ile kayýtlý Big Planlama Yönetim Ve Müþavirlik Anonim Þirketi ile tüm aktif ve pasifleriyle bir kül halinde devralmasýna ve devir suretiyle Þirketimiz çatýsý altýnda birleþmesine yönelik iþlemlere baþlanýlmasýna,
ii. Devir suretiyle birleþme iþleminin, 6362 Sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:23-2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði, 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu ("TTK")'nun 136 ve 158' inci maddeleri arasýndaki düzenlemeler ile, 5520 sayýlý Kurumlar Vergisi Kanunu ("KVK")'nun 19 ve 20'nci maddeleri ve 1 Seri No'lu KVK Genel Tebliði hükümleri, Ticaret Sicil Yönetmeliði ve ilgili sair mevzuat kapsamýnda gerçekleþtirilmesine,
iii. Devir suretiyle birleþme iþleminin, Þirketimizin devrolunan þirketlerin halihazýrda oy hakký veren paylarýnýn %100'üne sahip olmasý ve bu nedenle devrolunan þirketlerin tek ortaðý olan Þirketimize pay verilmesini gerektirmemesi nedeniyle, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:23-2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði'nin 13. maddesi ile TTK'nýn 155'inci maddesinin 1'nci fýkrasý ile 156'ncý maddesinin 1'nci fýkrasýnda öngörülen "Sermaye Þirketlerinin Kolaylaþtýrýlmýþ Þekilde Birleþmesi" düzenlemeleri usulüne uygun olarak gerçekleþtirilmesine,
iv. Þirketimizin 30.06.2017 tarihli finansal tablolarýnýn onaylanmasýna ve birleþme iþleminin Þirketimizin 30.06.2017 tarihli finansal tablolarý esas alýnarak gerçekleþtirilmesine,
v. Þirketimizin devrolunan þirketin halihazýrda oy hakký veren paylarýnýn %100'üne sahip olmasý nedeniyle, gerçekleþtirilecek birleþme iþlemi Rekabet Kurulu'ndan Ýzin Alýnmasý Gereken Birleþme ve Devralmalar Hakkýnda Teblið'in 6. maddesinin 1/a bendi gereði, "kontrol deðiþikliðine yol açmayan grup içi iþlem" niteliðinde olduðundan, Rekabet Kurulu'na birleþme için izin baþvurusunda bulunulmamasýna,
vi. TTK'nýn 156. maddesinin 1. fýkrasý hükmü gözetilerek, TTK'nýn 149. maddesinde düzenlenen inceleme hakkýnýn saðlanmamasýna,
vii. Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:23-2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði'nin 13. maddesi 2. fýkrasý hükmü gözetilerek, birleþme iþlemine iliþkin ilgili mevzuat uyarýnca öngörülen Birleþme Raporu hazýrlanmamasýna, Uzman Kuruluþ Görüþü ve Baðýmsýz Denetim Raporu temin edilmemesine,
viii. Birleþme iþlemine hazýrlýk amacý ile birleþme sözleþmesinin müzakere edilmesi ve hazýrlanmasýna, birleþme iþlemine iliþkin Yeminli Mali Müþavirlik Özvarlýk Tespit Raporu'nun teminine,
ix. Sermaye Piyasasý Kurulu'na sunulmak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:23-2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði'nin 5. maddesinde öngörülen duyuru metninin hazýrlanmasýna ve iþbu kararýmýzý takiben, duyuru metninin onaylanmasý için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmasýna,
x. Sermaye Piyasasý mevzuatý gereði, birleþme iþlemi nedeniyle Kamuoyu Aydýnlatma Platformu'nda yapýlmasý gerekli tüm açýklamalarýn gerçekleþtirilmesine,
xi. Devir suretiyle birleþme iþlemlerine yönelik gerekli diðer sair tüm çalýþmalarýn, iþlemlerin ve baþvurularýn gerçekleþtirilmesine oybirliði ile karar verilmiþtir.
Birleþme sözleþmesi birleþmeye taraf tüm þirketlerin yönetim kurulunca 25.09.2017 tarihinde imza edilmiþ olup imzalanan birleþme sözleþmesi ekte yer almaktadýr.
Kolaylaþtýrýlmýþ usulde birleþme iþlemine iliþkin olarak 25.09.2017 tarihinde Sermaye Piyasasý Kuruluna baþvuruda bulunulmuþtur.
Birleþmeye Ýliþkin Dökümanlar
EK: 1 Birleþme Sözleþmesi.pdf - Birleþme Sözleþmesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/630945
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
Diyorum ki bu þirket de bi birleþmemi var bide þirketin bi beklentisimi var
Yer Ýmleri