güzel kapanýþ. sonraki direnç 2.63. bu hafta bekliyorum. asla tavsiye deðildir. sadece þahsi beklentim.
güzel kapanýþ. sonraki direnç 2.63. bu hafta bekliyorum. asla tavsiye deðildir. sadece þahsi beklentim.
28 ay olmuþ bu kaðýdý alalý. Bu kadar zamandýr ne sattým ne de üstüne ekleme yaptým. 15 temmuzuda bu gýrtlaðýma kadar bu kaðýtla geçirdim. Bu kadar zamandýr hiç iki gün üst üste yükselmedi. Bütün göstergeler güçlü al derken bu kaðýt düþtü.
Fakat ilk defa bugünkü gibi bir hareket gördüm. Endeks düþerken bizimki çýktý. Çok anlamsýz. Uçacak kaçacak deyipte birbirimizi gaza getirmeyelim bence. Çok kötü çarpýyorlar adamý. Üzülürsünüz sonra.
olaðandýþý hareket açýklamasý istenmiþ. serbest düþüþte de bu açýklamayý talep etseniz ya. neden serbest düþüþlerde de bu açýklama istenmez. neden neden neden. bu durum art niyet deðilse nedir? unutkanlýk mý?
ahmaklýk mý?
liyakatsizlik mi?
düþüncesizlik mi?
adaletinizi s2yim... tüzüðünüzü tikeyim...
accccaaayip ifrit oldum þu açýklamaya..
sabýr allahým. sabýr ver ki aðzýma geleni þuraya yazmýyayým
isiniz gücünüz hükümete çakmak.. Bide þöyle düþünün. SPK çalýþanlarýnýn 657 ziyniyetinde olmasý olabilir mi! Çalýþmadan para kazanmak!
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya siyaset yapmaya gelmedim. Konu hukumet degil.Hangi hukumet olursa olsun Insanlarimiz boyle. Amerikan borsalarinda boyle at oynatabilir misin? Ittfh yuzde 3 gidince aciklama istemek adalete sigmaz.
bu hisseyi almayý düþünenlere sesleniyorum. bu hisse senedinden bir cacýk olmaz. ky alýma baþladýmý düþürüler mal elinizde kalýr.paraya ihtiyacýnýz olduðunda da düþük fiyattan satmak zorunda kalýrsýnýz.
elinde hisse olanlara sat demiyorum çünkü zarardalar. yeni alacak olanlara almayýn diyorum. bu bir yatýrým yapmayýn tavsiyedir. spk ya falan güvenmeyin. isteyen istediði gibi at koþturuyor.
bu hissenin sahipleri her bir lotu sayýyorlar. küçükler bu hissede kaybetmeye mahkum. almayýn. gidin spekülatif ve manilatüf olmayan, temettü veren hisseleri alýn.
ADESE'de olduðu gibi sizi yolmasýnlar. baþýnýzý taþa vurmayýn
Ya arkadaþ bir susun Ne güzel sessiz sessiz seyrediyorduk
SPK olayýný öðrenemediniz mi bunlar götün önde gideni hepsi ayný kaba sýçýyorlar
Yer Ýmleri