mesajlarýna þöyle bir baktým ilaç için bir tane bile temel teknik ya da takas analizin yok, iþin gücün lak lak,
ayný þeyleri adese de de yazmýþsýn, bilgi adýna bir þey paylaþacaksan eyvallah, yoksa yaylan, bu esas faaliyet karlarýný her zaman açýklýyor deyip insanlarý kandýrdýn bende sana bilançoyla cevap verdim böyle olmadýðýný, sesin kesileceðine hala car carmerak etme senden eskiyim bu hisse de ve ciðerini bilirim
bilgi kirliliðinin had safhada olduðu bir konjonktürde araþtýrmaya, soruþturmaya vakti ve imkaný olmayan insanlar geliþmeleri buradan öðreniyorlar, bu tür forumlarýn da amacý bu, yeni bir bilanço açýklanmýþ ve durumun ne olduðunu rakamlarla söylemiþiz, yazdýklarýmýzda yalan dolan var mý, yok, zaten olamaz herkese açýk çünkü, ha keza grafik ve takas analizleri, ben dünyanýn parasýný verip almýþým ve oradan elde ettiðim verileri buraya getiriyorum, ne var bunda kardeþim
neyin peþindesiniz
ha, biz çok bekledik sizde beklersiniz, tamam eyvallah, saðol
biraz da biz bekleyelim, seni geren ne bu durumda, kazandýðým paradan hesabýna virman yapacaðýmý felanmý düþünüyorsun yoksa ha ha haaa
gelen bilançolarýn büyük bir kýsmýný inceledim, bir çok kadim temettü hissesinde gerek satýþlar gerekse net karlýlýklar kötü durumda, zaten durum böyleki kgf denen þeyi çýkardýlar para yaðdýrýyorlar piyasaya, böyle bir ortamda satýþlardaki % 10 a yakýn artýþ, brüt karlýlýktaki % 25, efk daki % 64 artýþ oldukça güzel rakamlar,
Ben bu hisselerde temel, teknik ya da takas analizine inanmýyorum tosunum, evet bu hissede eskiyim ve baktýysan fark etmiþsindir ayda yýlda bir yazýyorum, þimdi bu son yazým mesela, senin gibi onlarcasýný gördüm, þimdi biraz takýl buralarda, ben birkaç ay sonra geri döndüðümde sen de gitmiþ olacaksýnTüm bilançolarý aç incele faliyet karý üzerinden yapýlan düzenbazlýðý fark edersin. Ha sen de bekle ve kazan bana ne yani, sen kazanýnca ben kaybetmiþ olmuyorum, sanýrým diðer hesap da senin, bilanço analizini diðer hesaptan yapmýþsýn buradan cevap veriyorsun, haydi traþlar bol gülüþler deliðanlý ;) Bu arada burada eski olduðum için söyleyeyim, böyle tek baþýna takýlýrsýn günlerce, ittifak forumu diðer hisseler gibi deðildir geleni gideni pek olmaz, biraz takýl anlarsýn zaten ;)
bu þirketin temel sýkýntýsý elinde yeterli nakit pozisyonu olmamasý ve özellikle perakende sektöründeki gözü kapalý büyüme stratejisi, sýrf bu sebeple dönemsel oynaklýklara karþý oldukça duyarlý, kafa kafaya gidiyor yani, eli rahat olsa zaten fiyat direkmen 5 tl olurdu þu bilançoyla
Yer Ýmleri