Sn.Selcukege
yarýn düþüþmu bekliyoruz?
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Selcukege
yarýn düþüþmu bekliyoruz?
bu aþamada kimseyi yanýltmak istemiyorum. 5 yýldýr hisseyi takipteyim ve epey birþey öðrendiðimi düþünüyorum. yüksek iþlem hacmiyle ilk çýkýþ demek, küçüklerin almasý demek. küçüklerin aldýðý hisseyi de neden yukarý taþýyýp küçüklere hamallýk yapsýnlar ki?
küçükleri düþünmediklerini 5 yýldýr görüyorum. murat kývrak ve avenesi SPK tarafýndan dolandýrýcý ilan edilmedi mi?
eðer küçük yatýrýmcýlar alýþ yapmasaydý, çýkarýrlardý.
herþeye raðmen çýkarmak isteselerdi tavan kapatýrdý.
bu aþamada al-sat yapýlmasýný tavsiye etmiyorum. þimdiye kadar bekleyen, Zermeram projesi bitimine kadar beklesin. zaten o gün çýkarmak zorunda kalacaklar.
hisseye yeni girmeye niyetli birileri varsa eðer, girmelerini tavsiye etmiyorum. boþu boþuna 2 yýl bekleyebilirler. paralarý da iç olabilir.
Hocam bir açtým aylýðý .halka arzdan beri adamlar eðer bu zamana kadar malý toplayamadýlarsa söyleyecek bir þey bulamýyorum
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.istanbul projesinde 1 milyon TL payý varsa karý ne? Veya zermeramdan erken kasaya girermi?
Sayýn selcuk ege 2016 en yuksek 2.62 2017 en yuksek 2.62 ve 2018 deký 2.62 yý nasýl býr hacýmle gecmesýný beklerdýnýz ??
Yarýn duzeltme kacýnýlmaz gýbý ancak profosyenellerýn duzeltmesýný goruyoruz bakalým bunlar nasýl yapacak profosyýnelcemý? Yoksa bakkal iþimi? Belli olacak YTD..
SLA-L02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýca flapý 1.60 da tavan yapmadý dýye 1.57 de kapanýsta verdým ertesý gun tavan tavan gýttý, tabýý orda mal topluymus sonradan anladýk,, bakalým kýsmet YTD
SLA-L02 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri