Cuma günü çokta hacimli düþmedi 3.80 üzerine atarsa güzel olacak
kýsa ve net olarak ; artýk meclisten kanunuda çýkarttýrýyoruz.küçük yatýrýmcýyý daha rahat daha aleni olarak yolmaya devam edeceðiz diyor..
ben böyle anladým
[QUOTE=selcuk_ege3;3861426]Sayýn selcuk_ege3,
Piyasalarýn þu ortamda yarýn veya sonraki günlerde ne olacaðý belli deðilken, bu adamlar beþ yýllýk projeksiyonu neye güvenerek yaptýlar. Ne tür beklentileri olabilir ki!
Benim tek beklentim maliyetime gelince arkama bakmadan kaçmak olacak.
Bugün Adese hissesi güne hareketli baþladý ve geri çekilmeler yaþanýyor.
ITTFH hissesinde ise Yatýrým Finans ve Invest Az tahtayý 3,61 TL ile 3,62 TL arasýna kilitlemiþ görünüyor ve kimseye al veya sat yaptýrmýyor. Yüklü miktar yaklaþýk 800 bin adet Deniz ve Bir miktarda 115 bin adet Finans Alým yapmýþ görünüyor.
Akþam kapanýþýnda ne olur. Alan satan yer deðiþtirir mi? Bilemiyorum. Tek bildiðim benim gibiler onlarýn elinde top gibi çevriliyoruz.
[QUOTE=Pire;3861490]ADESE kasýtlý olarak zarar ettirildi ve hisseleri elden yok pahasýna çýkarýldý. SEHA Zermeram'a yatýrým yaptý. evleri yapýlýp satýlýnca holdingin þu anki piyasa deðeri kadar direkt kar edecek. geçmiþteki yorumlarýmda bu rakamý da tek tek hesap edip paylaþtým. (bu arada mühendisim, sektöre yabancý deðilim) dikkat edin, KAR diyorum. (satýþ fiyatý-maliyet) den bahsediyorum. SELVA deseniz aðýrlýklý yurtdýþý çalýþýyor ve karda. halka açýlma hikayesi de var. imaþ da öyle. yurtdýþý çalýþýyor. yani krizde falan deðiller.
sözün özü, 2 yýl önceki tespitlerim ýþýðýnda holding þu anda tam deðerinde. þu andan sonra ucuzdan topladýklarý bu hisseleri karlý bir þekilde elden çýkarma operasyonu yaþýyacaz. bunun için de hisse fiyatýný en az yüzde 100 artýrmalarý gerekiyor ki kar etsinler. çünkü yýllarca paralarý bu hisseyi toplama adýna yattý.
[QUOTE=Serçe;3861579]bu adamlar 5 yýllýk projeksiyonu milleti soyma adýna yapýyorlar. ekonomik göstergeler bizim borsamýzda önemli mi ki? hisse 1 TL ye düþtüðünde burada insanlara "çok ucuz, alýn!" diye diye dilimz þiþti.kimse almadý. tam tersine sattýlar. hisse 5 kat artýncada hisseye akýn ediyorlar. iþte bu ortamda adamlara bir projeksiyon mu lazým Allah aþkýna.
bizim insanýmýz uzun vadeli parasýný yatýramýyor. kumar oynamayý seviyor resmen. kýsa vadeli düþünürseniz bahsettiðiniz þekilde top gibi çevirirler.
Yer Ýmleri