Sonunda en rasyonel bakanlardan biri diye düþündüðüm sayýn @Atakan5234 bile küfrü basmýþ.Hepimize geçmiþ olsun. Ama benim beklentilerim arasýndaydý bu durum çok sürpriz olmadý benim için.
Sonunda en rasyonel bakanlardan biri diye düþündüðüm sayýn @Atakan5234 bile küfrü basmýþ.Hepimize geçmiþ olsun. Ama benim beklentilerim arasýndaydý bu durum çok sürpriz olmadý benim için.
Çok kýzsamda, hisseyi 1 haftadir bu duruma getirenlere kufuru bassamda, elimdeki hisseler oldugu gibi duruyor. Belki 1 , 2 yada 3 ay buralarda oyalanacak, %10 yukselip, tekrar 4 lere gidecek gibi yapip tekrar 3 altina sarkacak, hemde bunu defalarca yapacak belki ama kararliyim, birkismiyla bile al sat yapmayacagim artik.
Bu holdingin piyasa degeri þuanda 305 milyon tl. Yani 42 milyon usd. Ozsermayesi ise 1.milyar tl oldu. Tezat burada baþliyor, uzun vadede ozsermayesini gecmesini beklerim piyasa degerinin. 2,72 den sattiramadiysa bana, farketmez artik isterse 2,22 ye kadar indirse de kabulum. Eskisi kadar ekrana bakmiyorum zaten, midem bulandi borsadan sonbahara kadar az uzak durmaya calisacagim. Herkese bol bereketli kazanclar. Ýyi haftasonlari
Benim derdim bu ********ler in her zaman kazanmalarý ve küçük yatýrýmcýya borsayý zehir etmeleri fakat 6 aylýk umarým iyi gelir borçlarýný oteledi bakalým Mevla neylerse güzel eyler sabýr diliyorum herkese geçmiþ olsun fakat küçük yatýrýmcý gene büyük yatimcica me ze oldu
Spekler bu gün benden küfür nasibini bolca aldýlar milleti soymak isteyen çete bunlar tam o c larý
Zaten çete var bu tahtada gerçek manada, bunu bilerek almistim ben. Kap haberinde çete ifþa edilmiþti nisan ayýndaydý sanirim. Mcnur colagin oglu ve ekibi, 6 kiþi. Uzun vadede yeteri kadar topladiklarinda ummadik yerlere cikarip oralarda realize olurlar, bu seviyelerde çete zarar yazar ancak bunu biliyoruz
Zarar gelmesi hayra alamet deðil surundurmeye devam þirketin bilançosunu inceleyen arkadaþlarýn fikir belirtmesi rica olunur
Bu maliyeye bildirilen istiraklerle beraber konsolide bugün yarýn onu bekleyin bu sadece holdingin satýþý.
3 ay bekledik, bu akþam bilanço gelecek. SEHA yapýnýn istanbul baþakþehirdeki 3.istanbul projesinin karþýsýnda ikamet ediyorum. dairelerý sordum son 8 tane 3+1 kaldý dediler. tanesi 1.380.000 tl. çok güzel karlý bir proje olmuþ olmalý. seha yapý ile selva gýda sayesinde rekor kar beklentim var bu bilançoda. eðer NAYLON iþine de girmediyse yönetim eli mecbur rekor kar açýklamak zorunda ....
Yer Ýmleri