sayýn albayrak duy sesimizi burda birçok madur var söyleyin akrabalarýnýza artýk alýma baþlasýnlar start verilsin artýk yoksa bunun vebalini ödeyemezsiniz
sayýn albayrak duy sesimizi burda birçok madur var söyleyin akrabalarýnýza artýk alýma baþlasýnlar start verilsin artýk yoksa bunun vebalini ödeyemezsiniz
burnuma çok fena kokular geliyor sanýrým ralli baþlayacak
ytd
Ittifak holdinðde
yabancý alýmlarý
deutsche sec
24.04 70 bin
25.04 132 bin
26.04 155 bin
selva 20 nisanda bayaðý bir mal satmýþ ve bir kaç kademede alýmla karþýlýk bulmuþ.Ýyiyeye yormak isterim ama yýllardýr takip ederim bu uyuz hisseyi saðý solu hiç belli olmaz.
Adese zarar açýklar cnk okyanus ötesinden para mara akmýyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
çarþamba günü adese topiðine yazdýklarýmý bu topiðe de kopyalýyorum, olasý bir þafak operasyonu olursa niye yapýldý diye sormayýn:
ve nihayet bugün öðleden sonra TBMM'ye ekleriyle birlikte 13 sayfalýk þikayet dilekçemi sundum. sað olsunlar bayaa ilgilendiler, sorularýma içtenlikle yanýt verdiler. azami 30 gün içerisinde inceleyip ilgili mercilere iletecekler. 30 gün yasal sýnýr imiþ, çok daha erken iþleme alýnýr dendi. bakalým.
þikayetlerimi aþaðýdaki 2 ana baþlýk altýnda topladým, avukat arkadaþýmýn da yardýmýyla güzel þekilde dile getirdim diye düþünüyorum:
1) adese/ittfh & FETÖ iliþkisi sorgulansýn (ekte borsagundem haberleri, 15 temmuz sonrasý hisse geri alým yapýlmamasý aksine hisse satýlmasý, hisse satýþ gelirleriyle döviz alýnýp alýnmadýðý)
2) hisse satýþlarý muvazaalý mý sorgulansýn (ucuza hisse satýþlarý yapýlarak grup þirketlerinin kasten zarara uðratýlmasý, ayný zamanda bu hisselerin YK/ortak ve çevreleri tarafýndan satýn alýnýp alýnmadýðý)
yýl
2013 yapýlan yorumlar
Lafýmýz Baþkana:
Mehmet Ali Korkmaz --baþkan seçilmek için-- geçen mayýsta 200 milyon luk bir projemiz var dedi
bankanýn kredi vermek için yönetime seçilmemiz gerektiðini
yoksa teminat mektubu alýnamayacaðýný , bu projenin çok önemli olduðunu gözümüzün içine --baka baka-- söylemediniz mi?
2013 mayýsa 3 ay kaldý.
Genel kurulda divan baþkanýný seçerken halil emmiyi getirin.. efendim salonda deðil .. telefon açýn gelsin.. efendim açtýk evde dinleniyormuþ! muhabbetleri lütfen tekrar olmasýn!
Vaad ettiðiniz lakin yapamadýðýnýz 200 milyonluk projeyide.. yok efendim suriyede savaþ çýktý.., kuzey ýraða giremedik.. amerikalýlar izin vermedi..yaðmur az yaðdý ..konyaya kar düþmedi..uykumuzu tam alamadýk ..yönetime seçilmek, imtiyazlý hisseleri toplamak epey bizi yormuþ.. diye genel kurulda lütfen savuþturmayýn!
son isteðimde
19 liradan 6 liraya düþme grafiðini de 1. slayt olarak bu senede -- 5 liraya NASIL ÇAKTIÐINIZI-- toplantý açýlýþýnda Kuran-ý Kerim okunurken-- yine gösterin , ricamdýr
karasahin
22-02-2013, 09:48
3 yýlda-- 19 liradan 5 liraya demir atan geminin kaptanlarý!!Sevabýyla günahýyla ahirette yakanýzdayýz, uyku bize de size de haram olsun !
Mehmet Ali Korkmaz, Murat Kývrak, Fahri Akay, Ali Körpe ve Prof. Dr. Adem Elgün Yönetim kurulu üyeleri, Ferhat Gül Ýttifak Holding’in yeni Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Denetim Kurulu üyeliklerini ise Veli Ulvan, Yusuf Koyutürk ve Mevlüt Pýnarkara oluþturdu.
Ýnanýlmaz Dediðiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanýlmaz Olur
demekki þer odaðý yukarýda ismini saydýðýnýz kiþiler..demekki kan emiciler bunlar..demekki gurbetçiyi soyanlar...arzda küçük yatýrýmcýyý dolandýranlar...demekkki bunlarrr þirketi batýrmaya çaýlþýyorlar.....allah bunlarýn ve yedi göbek sülaesinin belasýný versin...aminnnnnnnnnnnnnnnn el fatiha
Yer Ýmleri