Merakýmdan soruyorum, Ne hikayesi var?Selva makarnanýn getirisi ne olabilir, sektörden biri olarak Selva Makarnayý adeseler dýþýnda baþka bir yerde satýldýðýný hiç görmedim.
Merakýmdan soruyorum, Ne hikayesi var?Selva makarnanýn getirisi ne olabilir, sektörden biri olarak Selva Makarnayý adeseler dýþýnda baþka bir yerde satýldýðýný hiç görmedim.
Selvayý piyasada göremiyorsun çünkü ihracat aðýrlýklý çalýþan bir firma. Adeseler de kapandýðýna göre artýk yurtiçi piyasada da görebilirsin.
Hikayesi çok dedim, madem meraktan soruyorsun, anlatayým hikayeyi:
1) halka arzlarýn peynir ekmek gibi talep gördüðü, özellikle de Gýda þirketleri bu kadar revaçtayken, ÜRETÝMDE TÜRKÝYENÝN ÝLK 5 ÞÝRKETÝ ÝÇÝNDE OLAN selva gýda için oluþacak piyasa deðeri ittifakýn þu anki piyasa deðerinden fazla olacaktýr. Yüzde yüz sahibi olduðu bir þirketin fiyatý ittifakýn mevcut fiyatý hakkýnda fikir verecektir.
2) ittifak adesede hakim ortak konumunda. Vede bilmem kaç yýldýr zarar açýklayan marketlerin kapatýlmasý bilançolara yansýyacaktýr.
3) 1200 adet lüks konut inþaatlarý olan zermeram ýn yüzde 40 ý tamamlandý. Þu ana kadar olan zararýn en büyük kaynaðý bu inþaat. Yarýn mevcut inþaatýn topyekün bir inþaat firmasýna satýþý gündeme gelirse þaþýrma. Burdan 500 milyon bir gelir gelir. Zermeram Arsasý bile bu deðere gelmiþtir heralde.
4) imaþ makinenin halka arzý da gündeme gelebilir.
5) yine bir gýda þirketi olan ve türkiyenin en büyük ve modern tavuk kümesine sahip olan SELET in satýþý yada halka arzý hündeme gelebilir.
Bu haftada Oyak Yatýrým agresif alýþlara devam ederse,3 lü rakamalarý görmemiz mümkündür.
Anlýk 2.58. Hiç bir hikayesi olmayan kaðýtlar uçtu gitti. Beklentisi olan kaðýtlara ise bezdirme yapýyorlar.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sktas a bakin..benzer hikayeler..o da tarim sirketini halka arz ediyor..hem de daha once ve yeni basladi aslinda son harekete..bizimki arkadan gelecek..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anlýk 2.78 kalanlara bol kazançlar. Gedik yatýrým ipi ele aldý ama yine de temkinli olmakta fayda var
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ittifak holdingin þu andaki piyada deðeri / defter deðeri oraný : 1,5
ittifak holdingin piyasa deðeri : 1 milyar TL
ittifak holdingin halka arz edeceði SELVA GIDA'nýn muhtemel oluþacak piyasa deðeri : 900 milyon TL
ULUUN un piyasa deðerinin de 1,42 milyar TL olduðunu not düþeyim.
Saygýlar...
LLD-L31 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Yer Ýmleri