Her ay maaþ sonrasý kenara koyabildiðim miktarý buna atýyorum çok bi lotum yok olmasý için böyle fýrsat vermesini isterim.yükselmediðini hatta düþtüðünü gördükçe seviniyorum. Bedelli yapsa da daha çok lotumuz olsa hatta diyorum.
Her ay maaþ sonrasý kenara koyabildiðim miktarý buna atýyorum çok bi lotum yok olmasý için böyle fýrsat vermesini isterim.yükselmediðini hatta düþtüðünü gördükçe seviniyorum. Bedelli yapsa da daha çok lotumuz olsa hatta diyorum.
Hlgyo bedellisi bile henüz gelmedi.
Bunun gelme olasýlýðý var mý.
Bedellinin Geleceðini hiç sanmýyorum ama gelsin isterim. Ayrýca ne güzel düþmüþ bugünde maþallah.
Çakýrýn Mematiye söylediði o meþhur replik aklýma geldi. "Azdan az çoktan çok gider."özellikle son 3 yýldýr enflasyon karþýsýnda parasý pul olmuþ tahtacý düþünsün
![]()
Tahtacýnýn maliyetinden düþük yatýrýmcý bu hisse de yoktur. Adnanýn aldýðý payýn gerçek maliyeti ekranda gözükenden düþüktür. Adamlar kaynaðýn baþýnda akarý kendine çevirmiþ altýna 6 -7 milyonluk arabalar çektirmiþ...
Yediði içtiði þirketten el altýndan ne bok yediklerini bilmesekte tahmin edebiliyoruz.
Azdan az giderken çok olan çoðalmýþtýr...
Kendimizi kandýrmayalým...
Devasa varlýk üzerine çökmüþler alýp verdiklerinden komisyon alsalar parayý koyacak yer bulamazlar...
Yer Ýmleri