Originally Posted by
MedwiG
SPK :
Ýttifak Holding A.Þ.nin (Þirket) 11.05.2017 tarihli genel kurul kararý çerçevesinde belirlenen yönetim kurulu üye ücretleri ile
ilgili olarak; aylýk net ücreti 24.000 TLden 80.000 TLye artýrýlan yönetim kurulu baþkaný ve aylýk net ücreti 20.000 TL den 30.000
TLye artýrýlan yönetim kurulu baþkan vekili ile ücretlerinde deðiþen oranlarda artýþ yapýlmýþ diðer yönetim kurulu üyelerinin
ücretlerinin,
- Þirketin finansal durumu,
- Þirketin yüksek halka açýklýk oraný,
- Anýlan genel kurul toplantýsýna düþük katýlým oraný,
- Þirket yönetim kurulu toplantýlarýna katýlým durumlarý
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
dikkate alýnarak, Þirkette yönetim kurulu üyeleri dýþýndaki Þirket personeline 2017 yýlýnda yapýlan ortalama konsolide genel
ücret artýþ oraný olan % 8,14 oranýný geçmemesini teminen, yönetim kurulu baþkaný için 25.953 TLyi, yönetim kurulu baþkan vekili
için 21.628 TLyi ve diðer üyeler içinde ayný oranda yapýlabilecek artýþý aþmamak suretiyle yeniden belirlenmesi bu suretle
hesaplanan tutarý aþan ücretlerin yasal faizi ile birlikte 30 gün içinde iadesi hususunda Þirketin bilgilendirilmesine karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri