Ben de kendime göre doðru olduðuna inandýðým fikirleri yazdým yoksa ben de totem modem yok tahta orada isteyen istediðini yazsýn kimsenin elini dilini tutmuyorum arkadaþlar
Ben de kendime göre doðru olduðuna inandýðým fikirleri yazdým yoksa ben de totem modem yok tahta orada isteyen istediðini yazsýn kimsenin elini dilini tutmuyorum arkadaþlar
sayýn Çorba, son 2-3 haftadýr yazdýklarýnýza bir bakýn lütfen, en az 4-5 postunuzda “susun, sessizlik iyidir, sadece seyredin, výdývýdý yapmayýn” demiþsiniz. sinema salonunda deðiliz. bu yazdýklarýnýza “fikir” diyorsanýz diyecek biþey bulamýyorum, bunlar fikir deðil dayatma. normal ve doðru da deðil. iyi günler
sayýn berkimcans, günlük ve aylýk takas farký koyabilirseniz çok makbule geçer. saygýlar
Belliki kimsenin biþi yazýcak hali kalmamýþ. Bunlar þeytaný bile veresiye s...!!! Hýrsýz köpekler. 15 mil. .borsaya kote olucakmýþ.. Ulan ****** kar yok temettü zaten hiç yok.. Bedelsiz yok.. 15 mil. Kime satýcaksýnýz. Kimniye alsýn. Açýnda bibakýn halka arz nerden yapýlmýþ, þimdi hisse nerden iþlem görüyor.. Spk neiþ yapar.. Bu hýrsýzlara birdur diyen sistem yokmu emenuke!!15 mil. Satýþmýþ.. Allah haram zýkkým etsin, yiyemezsinin inþallah..
15 milyon hisse kote olayý diye biþi yok. kim nereden sallýyo bunlarý
link atabilir misiniz?
Yer Ýmleri