baba yorgun: daha çok paramý istiyorlar?![]()
baba yorgun: daha çok paramý istiyorlar?![]()
ben de þimdi kapta gördüm haberi burada paylaþacaktým.150 milyon olan hakký(þu an 60 mil.) sanki kullanmýþlar gibi tavaný 600 milyona çekmiþler.Tavaný arttýrsan ne olacak sermaye arttýrmadýktan sonra.Bu haberi hisse 3 liralardayken verseler mal satma amacý güdüyor derdim.Þimdi neye yormam gerek bilemedim...yatýrým tavsiyesi içermez..
Son düzenleme : A.A; 10-03-2017 saat: 19:07.
Durum ne acaba?
Þirketle alakalý bilinmeyen bir sey mi var?
Yoksa sýradan bir sey mi?
Ne olacak?
Ytd.
Valla benim bu hissede pusulam þaþtý iyi ile kötüyü karýþtýrýr oldum.Spek bayaðý bi miks yaptý beynimi.Normalde iyi haber ama hisseye yansýr mý yansýmaz mý orasýný öngöremiyorum...Sermaye þuan 60mil.tavaný 600 milyona çekmek demek 1e 10 sermaye arttýrýmý demek.Böyle bir þeyi bu yönetim kurulunda(RÜYADAN ÝBARET) yapsa ki yapacak diye birþey yok 2021 tarihine kadar peyder pey arttýracak hisse bugun ki fiyatlarla 0.19 kuruþlara düþmesi demek elinde de 1e 10 hisse artýþý demek.Baba yorgun un dediði gibi bedelli mi bedelsiz mi olacaðý ve ne kadar zamanda olacaðý önemli.600 kadar çýkaracaðý garanti deðil þuanki tavan 150m ÞÝRKET sermayesi 60 mil.gibi gibÝ.Yatýrým tavsiyesi içermez
Son düzenleme : A.A; 10-03-2017 saat: 19:06.
Neden bir þirket böyle birþey yapmak ister peki? bizimki gerçi normal deðil de...
basip bedelliyi doviz borcunu kapatacakki yeniden borclanacak yuzu olsun.kotu seneryo bu umarim.olmaz.ytd
Hiç sanmýyorum !
Küçük yatýrýmcý parasýnýn 10'da 9'unu yitirmiþken bedelliye katýlýr mý hiç? Gözü karartýp nominalden þirketi ele geçirmekse niyet, bu durumda olabilir..
Ama buna cesaret edemezler sanki!
Sanki yýllarýn pisliðini temizleme hazýrlýðý? Tamamen þeytan ruhlu deðillerse tabii.
Artýk malý topladýlar dipten yükseliþ zamaný geliyor; 1'e 5 prim yapýnca da ileride bedelsize yer açýyorlar. Bu senaryoda olasý ?
Yedi yýlýn ve 20 bin ailenin vebali var bunlarda!
Yer Ýmleri