Arkadaþlar 2 27 kapattýðý yer bir doksandan baþlayan hareketin desteði bence tahtayý nakýþ gibi iþliyorlar buradan dönmesi gerek
Arkadaþlar 2 27 kapattýðý yer bir doksandan baþlayan hareketin desteði bence tahtayý nakýþ gibi iþliyorlar buradan dönmesi gerek
V3_5580_Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çiti süpermus
Bu ********lerin ne desteði var ne direnci. Sizi yanýltmasýn. ***in o günkü ruh haline baðlý tamamen. City e alým yaptýrýyor demekki. Diðer cebe. Biz senin ne karaktersiz iyi biliriz yemezler
Neyin pastasý bu? Citi neyi süpürmüþ ne zaman süpürmüþ? Hangi günlerin pastasý? Ýnsanlarý yanlýþ yönlendirmeyin bugün kü pastada yabancý yok, ak yatýrým aðzýna sýçmýþ kaðýdýn hepsi bu.
Hisseye gelince Klasik ittifak grubu hareketleri eskiler bilir çok eskiden kayýnpederden kalma 7 yýllýk yüksek maliyetli lotlarým var, ciðerini bilirim bu paragözlerin, tek dertleri yükseltip yükseltip mal yedirmek. 1,50 gördü almadým, 0,50 görse alýrsam namerdim. Takip bile etmiyorum, bugün gördüm 2,60 larý gördüðünü, yine döþemiþler malý, nakýþ gibi iþliyorlarmýþ falan, açýn geçmiþine bakýn, tekrar tahtaya bakmamaya devam, tavan tavan gitse de borsanýn geçmiþi en rezil kaðýdý, batsalar giden parama üzülürsem adam deðilim.
Tskaslari isbankasi yatýrýmdan buldum takasa Gore citi almýþ kimseyi yonlendirdigim yok
[attach=confýg]9728[/attach]
#ýttfh pasta
Yer Ýmleri