ITTFH
yorumum
:http://www.hisse.net/topluluk/showth...70#post1263770
ITTFH
yorumum
:http://www.hisse.net/topluluk/showth...70#post1263770
Hastýr lan ****** bera ya Galip girmese bakalým yorumun nolurdu, yok açýða basacak mýþ da alttan toplayacakmýþ da. Düþen piyasada ver küsküyü. Malý yedirecekmiþ tahta yapýcýya dikkat et seni de yemesin😜 adam senin kýytýrýk 3 lotuna kaldýysa tasý taraðý toplasýn millet. Elinde derinlik olamayan takas izlemeyen teknikten anlamayan bu tip goy goy cularýn lafýyla iþlem yapmasýn vallahi batarsýnýz. Demedi demeyin.
ama ben neden 70bin e gelmesi gerektiðini ve neden oralarda tutunamayýp 40bin altýna gelmesi gerektiðini yazýyorum.
####
bakarsýnýz DOLAR olur 9 tl o zaman bizdeki bir çok þirket iflas bayraðýný çeker
bankalar KREDÝLERÝ geri çaðýrýr
ne olur iþsizlik PATLAR kredilerini kimse ödeyemez
millet aç sefil kalýr
Televizyonda PAZARLANAN hiç birþeye GÜVENMEM ben iyi bir ÞEY OLSA cebimizdekini ALMAK için MÝLYONLARCA tl harcanýp tvler KÝRALANMAZDI. Sizce bunu bir Ermeni, yahudi ya da vatan haini mi yazmýþ yok , kimliðinde Türk yazan biri ve açýkça ülkesinin batmasýný özleyen bir gafil. 40 bin endeks batan ülke denektir, bu adamlar vArken düþmana ne gerek yazýlar olsun...
Bu arkadaþ nerelere kayboldu yahu? Ben bir iki hafta takýlýr demiþtim kaçmýþ gitmiþ, týpký diðer ittifak'a gelip 3-4 gün pazarlama iþiyle uðraþýp kaybolan üyeler gibi. Ýnanmayýn þu adamlara ve analizlerine artýk. Milletin malýnda gözüm varmýþ, ben bunu yazdýðýmdan bu yana hisse %30 düþmüþ, keþke millet bana uyup da satsaymýþ, ama klasik ky profili burada da var, iyi söyleyeni alkýþla, kötüyü söyleyeni "yok spek uþaðý, yok malýnýzý sattýrmaya çalýþýyor" býdý býdý yaparak kötüle. Ben haklý çýktýðým için mutlu falan deðilim, ama þu iki yüzlü pazarlamacý, 3-4 gün þuraya uðrayýp kaybolan adamlarýn gazýna gelip gelip dalmayýn þu hisseye... Böyle yazýnca da sen iyilik meleði misin diyorlar, ulan adam sana 2,40'tan ittifaðý aldýrmaya çalýþýrken iyilik meleði de ben þeytan mýyým? (YTD)
Hangi arkadas
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsada her hissenin bir zamaný vardýr.
adese ve ittfh þu anda el deðmemiþ kýz gibi duruyor her an birileri keþfedebilirler.
sabredin.
ne zaman bera eski adýyla komhl hareket etse er yada geç bunlarda hareket eder.
zaten bunlardan daha ucuzuda kalmadý.
bakýn galip aða berayý uçurdu.
bunlarýn neyi eksik beradan.
not beradan güzel para kazandým bunlar için pusudayým.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dün burada bist için 40- 50 k hedef veren ittifak için de 1,50 diyen bir ****** vardý noldu? Dün de dedim bunun gibi yýrtýk pantolondan çýkanlarý dinleyen batar. Endeks için 40 bin bekliyormuþ ülkene ve aldýðýn hisseye güven ha uçacak kaçacak moduna da girme ama þu bir gerçek ki endekste böyle kaðýtlar az sahipleri adi olmasa bir de
Yer Ýmleri