Sana neden kýzayým baþýndan demiþþin teknikten anlamam diye, ben hisseye ve sahiplerine kýzýyorum. Ama o dediðin þey ve bir çoðu þu anda mevcut oldu bittti. Mantýken gitmemesi için sebep yok ama patron istemeden olmuyor. Eski kanala geri döndü 2,12 stop 32...44...66 sýralý dirençler. 66 kýrar 3 gün hacimli kalýrsa üstünde bu hisse dikkat çeker aksi halde çöptür. Uçacak kaçacak diyenlerin aðzýna kürekle vurun, topik ýssýz bu güzel hisse sosyal medyada dillendirilmiyor bu da iyi ve en önemlisi gün içinde doldur boþalt yapýyorlar hem de zarar yazarak bu da iyi zira spek hareketi böyle olur enseyi gene de karartmadan çok hayal kurmadan temkinli bekleyin . Stopa riayet edin dirneçlere uyun saðlýcakla kalýn
Uzun süre dipleri bulamamýþ bir hisse ortada grup içi þirketler sermaye artýþý yaptý.ittfh de sermaye tavanýný yukarý .cekti...artýk bundan sonrasý ne olur hisse sahipleri karar verecek ..bu beklemede en iyi yol kendim için aþaðý düþünerek parayý 3 e bölüp kademeli almak.
VKÝNG
raký sofrasýndaki arkadaþýnýn yaptýðý hakarete karþýlýk verdiðim için 1 ay ceza vermiþ yönetici, herkeþ adalet der uygulamaya gelince týss önce kendine bakacan sonra baþkasýna laf edecen öyle deðilmi uþaðum neyse þimdi bunu yazdým diye gene 1-2 ay alýrýz, sorundeðil, 2,19 maliyetli hisselerim duruyor gerekmedikçe yazmayacaðým artýk,
Sn berk06 kardesim senin ustadlar 2li dio beklerken ittifak uctu gitti
Yer Ýmleri