Yabancý takasý ne durumdan gören arkadaþlar paylaþabilir mi?
Spek kardeþ ne zaman ikili dip yapacak bakalým üstatlar bekliyor
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2013 - 2014 baþýnda yýlýnda 1 ittifak hissesi 1 dolar seviyesinden satýlýyordu. ve o zamanlar da çok ucuzdu. 4 yýl geçti aradan. þimdi 1 ittifak hissesi 0,6 dolardan satýlýyor. 4 yýl önceki özsermayesi 370 milyon TL idi. þimdi ise 495 milyon TL. (ki bu rakamlar gerçeðin yarýsý. sýrf zermeram arsasýnýn deðeri bile 150 milyon TL)
anlayacaðýnýz, çok büyük bir oyun kopuyor. þirket gerçek deðerinin çok çok çok altýnda iþlem görüyor. ve bu adamlar bilerek baskýlayýp çýkarmýyorlar. böyle nereye kadar sürdürürler bilemiyorum.
2014 te 3 liradan borsadan ittifak holding hissesi toplayan selva gýda, geçen aylarda 1,82 den þirketin yüzde 5 ini borsadan sattý. bu alenen þirketi peþkeþ çekmek demekti. 1,82 den alýp 2,5 den satýp karýn üstüne satmýþ oldular.
küçük yatýrýmcýlar bu hisseden uzak dursunlar. onlar uzak durmazsa bu hisse bu seviyelerde kalýr. elinde hisse olan küçükler satýnca da hisseyi çýkartýlarlar. onlar satmadýkça da bir mm oynamaz.
alýn size kahpe bir þirket ve kahpe bir yönetim kurulu. neresinden tutarsanýz elinde kalýyor.
asýl ilginç olaný nedir biliyormusunuz?
genel kurul toplantýsýnda tüm daðýnýk A sýnýfý hisse sahipleri bu adamlarý destekledi. bir bildikleri mi var acaba ki, bu adamlara tek laf söyleyen olmamýþ!
Üstatlarý çok bekletme býrak rahatla gevþe
Dip neresi berk?? Sen dip beklerjen kagit 2.39 gordu gecen
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En az 2 altýnda olabilir bilemem ?? Lakin üstatlar iki li dibi eksik diyor...2.60 zor bunu yapmadan diyorlar
Kardeþ kafan nasýl senin ya? çok adam gördüm topik bulandýran da senin gibisi kayda deðer ikili dip nedir onu dahi bilmezsin ne iþin olur senin formasyonla, trendle indikatörle 1,88—1,89 ikili dibi yaptý. Þimdi git o olmayan üstadlarýna söyle. Saçma sapan yorumlar yapma papaðan gibi ikili dip ikili dip la havle
Yer Ýmleri