Oyak tan2 milyon kat satýþ görünüyor sabah da adese de yaptýlar ittifak öðleden sonra devre keser
Oyak tan2 milyon kat satýþ görünüyor sabah da adese de yaptýlar ittifak öðleden sonra devre keser
düþecekmi sizce satsammý acaba ya çok tedirginim
Üstadlar çin mý girdi . Alýn verin akýl tutulmasý yaþýyorum.ya nasip lotlarý ufak dan artýralým
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyak yatirim adese ve ittfh de satista gorunuyor.burada paylasilan tablolara gore. oyak yatirimin bu tahtalar icin onemini bilen varmi.hissede yeniyim.hicte takibimde degildi.bu yuzden bilgim yok.oyak in satmasi iyimi kotu mu
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alým satým için nasýl akýl verelim birader vebaline kim girecek bunun. maliyet çok düþüktü malýn yarýsýný verdim ben dünden. birde adesede oyak yatýrým alýcýlý diyorlar bir resim koyulsada görsek lütfen
takiptw olanlar bilirler.mesela glyho da yatirim finansman tahtanin hakimiydi.yat fin alirsa yukselir satarsa duserdi.genelde boyle olurdu.oyak yatirimda bu hisse icin boyle biseymi.bunu sormustum.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adese ile eþitlediler bakalým 2. Seans ne olacak YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak 3 aydýr topluyordu. Yaklaþýk 2,5 milyon lot topladý 2,30 gibi bir maliyetle. Þimdi karþýlýklý iþlemler oluyor gibi ama yine de bilinmez.
HTC_M9pw cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri