Dün adese de para giriþi vardý. Bugün çýkýþ... Ýttifak bugün giriþ yarýn herhalde çýkýþ olur.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün adese de para giriþi vardý. Bugün çýkýþ... Ýttifak bugün giriþ yarýn herhalde çýkýþ olur.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nacizane tavsiyem inanýyorsanýz bekleyin günlük düþünceler hem moralinizi hem saglýðýnýzý olumsuz etkilyebilir.günlük iþlemlerde yeterli tecrübe donaným ve teknik bilgiye sahip olmadan yapmaya çalýþanlar
%90 ihtimalle zarar eder.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Zannýmca adeseye biraz fazla ky girdi gibi.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Bende oyle diyorum su ittfk tan ayrissak artik
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2019 YILI ZERMERAM gelecek 250.000 MÝLYON TL KAR ile hisseyi baský altýnda tutman ÝMKANSIZ ÖTESÝ.... 4.00 TL TEMETTÜ BEKLENTÝSÝ OLAN BÝR ÞÝRKET KAÇ TL EDER..!!!!
asla yatýrým tavsiyesi deðildir....
3 tl de iyi baský var verecekler diye ödüm kopuyor riske girdim satmadým yola devam sýký tutunuyorum![]()
FÝNOCACCÝ KISA VEDELÝ DÜZELME SEVÝYELERÝ: 2.97 - 2.86 - 2.70 - 2.60
![]()
Yer Ýmleri