Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Öðlen bakkalda ETÝ ci ile konuþuyorduk laf lafý açtý
arkadaþýnýn bir þirketi varmýþ ulusal kanallardan birine 1 aylýk reklam vermiþ
125 býn tl anlaþmýþ aylýk bende borsa ile ilgileniyorum aldýðým þirketýn pazarlama giderleri yýllýk 155 mýlyon dedým þok oldu
býrde ulusal kanalarda reklamýný hiç gördüðüm yok dedim
arkadaþlar þirketi eleþtireceksek bu konularda eleþtirelim küfür ve hakaret etmek delikanlý adama yakýþmaz
olurda genel kurula gidersem ki gitmeyi düþünüyorum soracaðým ilk soru reklam ve pazarlama giderlerinin niçin bukadar yüksek olduðu olacaktýr
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Düzeltmemi yoksa düþüþ trandi mi ? 73 altý kapanýþ çok iyi olmadý pazartesi 75 üzerine atabilirse yükseliþ trend i devam eder yoksa 2,20 lere doðru sarkabilir mi? Göreceðiz
hesaplamama göre baþka bir yere virman etmeyecekse gedik 4 milyonu biraz aþan miktarla 4. aracý kurum oldu.Bizimdeki 9 milyon kayda alýnmayanlar zannediyorum.Diðer toplam 42 yi buluyor zaten.
KISA VADEDE KÖÞEYÝ DÖNMEYE ÇALIÞAN AÇIKÇILAR, AÇIKÇI DÜÞMANI GALÝP, GALÝP AÇIKÇILARIN CANINI OKUMASI ÝÇÝN BÝLANÇOSU KESÝNLÝKLE ÝYÝ GELMESÝ GEREK O ZAMAN SHOW ZAMANI
5. SAATLÝK MOMENTUM VE RSI DÝP YAPMIÞ 2.75 ÜSTÜNE ÇIKMASI GEREKÝYOR
![]()
Fibonacci Düzelme Seviyeleri_________ 1-) 3.05 2-) 4.09 3-) 4.96 4-) 5.77 5-) 6.97 HEDEF ÇANAK: 8.48___________________
asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
saygýlar
Yer Ýmleri