Bundan sonra satsak ne olacak?
Bak arkadaþ; ne zamandýr buralarda yazmýyorum nedeni de ne yazsak kimseye yaranýlmýyor olduðundan. Þimdi sen de ben yazdým bak ben de yaranamýyorum, eleþtiriliyorum diyeceksin. Evet haklýsýn, haklýsýn da bilgisizsin. Ýttifak bilanço olarak bu borsadaki en ucuz kaðýttýr. Ederi 8 liradýr, ama operasyon hemen bitmez, ne zaman nasýl oralara gelir bilinmez. Elimde 50 bin lot var, yani çok kiþiye göre oldukça yüklü hissem var, benim þu üç gündeki zararýmý düþünürsen öyle bilip bilmeden konuþmalara neden kýzdýðýmý anlarsýn. Bilançoyu beklemeye karar verdiðim için satmadým, ya bilanço kelek gelecek, ya da bize oyun oynanýyor. Buradan sonra satmam, bilanço gelsin, kartlar açýlsýn sonra karar veririm. Gedik sürekli veriyor, istese bir ana kaldýrýr. Hissede oyun var. Bu bir silkelemede olabilir, bilmiyorum. Burasý forum her istediðimi yazarým diyemezsin. Sonra vebal alýrsýn.
Acizane þahsi fikrim sakin olalým ky olarak bu hissede beklentilerimiz var tabiki ama büyüklerin oyuncaðý oluyoruz kolay deil alinteri için emeðini kaybetmek inþallah herkesin beklentisi doðrultusunda hareket eder ky kazanir
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 SAAT GRAFÝK MACD DÝP ÇALIÞMASI RSI ÇÝFT DÝP ÇALIÞMASI
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Endeks 100 100900 ü geçmesi lazým, destek 99700 de. 99700 20 aylýk HO dýr. Ben orasýný destek yapar diyorum. Olmazsa 95500 de güçlü bir destek daha var. Bizim hissede her þey bilançoya ve speklere baðlý. 2.80, 50 günlük HO dýr. 2,59 da 20 Haftalýk HO desteði var, umarým oralara gelmez, çünkü moral bozuluyor.
Konsolide bilanço son açýklama tarihi 10.05.2018
asla yatýrým tavsiyesi deðildir
(özvarlýk 605.623)60 ödenmiþ sermaye)=10.0937 kaðýdýn ederi...Eninde sonunda yerini bulacak...Yazdýklarýmda sadece fikir paylaþýmýdýr.Aslan kaedeþ 8,00 yazmýþ ederini onu düzeltmek için yazdým..
![]()
Yer Ýmleri