Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Ýþin aslý ben þahsen metro nun gelmesini isterim hisseye hareket gelir adanc klgyo da metroya denk geldim ama uçacak kaçacak beklentimiz oluþtu biras açgözlü davrandým zararla çýktým.endekse paralel olarak bende sermaye olarak eridim inþallah bundan sonra kazaniruz diye bekliyorum
GM 6 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bolinger bandý diplerde rsi ve mac kesmek üzere bakalým nereye kesecek ytd
3,10 kýrmalý bence......
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
yýne 2000 lot aldý metro sabahký aldýgý 1000lot sattý
spek kendi çalýp kendisi oynuyor yukarý gitmesin diye pasife kalýn lotlar koyuyor kendisi kendine guvenmiyor ytd
spegimiz ergen galiba çelik çomak oynamak istiyor ytd
Cuma ve dun tacirlerden yapilan satislar icin henuz haber gelmedi suresi 2 is gunuymus umarim akdere degildir..
Yer Ýmleri