ay sonuna kadar sakin seanslar olacaga benziyor, saatlikte macd sifira cok yakin eger macd asagi kirarsave adesede asagi cozulme olursa burda da hareketin basladigi 2,92 lerde bekliyorum alis icin
ay sonuna kadar sakin seanslar olacaga benziyor, saatlikte macd sifira cok yakin eger macd asagi kirarsave adesede asagi cozulme olursa burda da hareketin basladigi 2,92 lerde bekliyorum alis icin
Bugun kap gelen haberlerle ikinci bir halka arz mý yapacak hissenin fiyatýný belli bir yere getirip elinde Kote olmamýþ hisseleri arz mý edecekler acaba
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðil hayal ürünüdür
Sayýn erolgabakci devamý gelir mi?
Sanmam neredeyse on sene oldu biste geleli kote olan olmuþtur fazla kalmadý. Misal bir abimizin yatalak kayýn pederi var onda varmýþ ta 90lardan kalma. Noterden tasdik alýp vekaletle ben kayýt ettirecem demiþti damat bey. Böyle vakalar kaldý iþte satýlabilir olmayan
Borsa Ýstanbul'da iþlem görmeyen statüdeki hisselerin satýþa konu olmasý için pay sahipleri MKK'ya baþvurdu
Borsa Ýstanbul'da iþlem gören þirkette payý olan kiþiler borsada iþlem görmeyen statüdeki paylarýnýn borsada iþlem görmesi için Merkezi Kayýt Kuruluþu'na baþvuruda bulundu.
Ereðli Demir, Ýttifak Holding, Jantsa, Umpaþ Holding, Yibitaþ hissesinde pay sahipleri satýþ yapmak için baþvurdu.
Erdemir'de Necati Karataþ, Ýttifak Holding'de Ahmet Hamdi Yýlmaz, Mehmet Yýlmaz, Mustafa Güneþ, Nuh Er, Serhat Soylu, Tamer Hoþdavran, Jantsa'da Nilay Makay, Umpaþ Holding'de Fatma Çan, Yibitaþ'ta Mustafa Özer, Þahin Demirci hisse satacak.
http://www.borsagundem.com/haber/5-h...vurusu/1343295
Fiyat yukarý çýktýkça iþlem görmeyen tipe göre hisse senet mkk kayýt yaptýrmak için millet bekliyor sanýrým buda ittifak için sýkýntý olabilir mi
Bedelsiz verme potansiyel nedir
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir hayal ürünüdür
Yer Ýmleri