hisselerin bu fiyatlardan yüklü miktarda el deðiþtirdiðine tanýk olduk geçen hafta. muhtemelen de yine aynýsý oluyor
Son düzenleme : selcuk_ege3; 26-10-2018 saat: 15:36. Sebep: takas verileri nedeniyle eski yorumumu iptal ediyorum
Eðer öle ýse aksama haber gelmedý gerekýrmý
***ITTFH* *OSTIM*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu
***ITTFH******OSTIM*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜÞÜM
Ýlgili Þirketler ITTFH, OSTIM
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satýþa konu edilebilmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr.
Borsa Kodu Sýra No Satýþa Konu Pay Ünvaný Grubu Yatýrýmcýnýn Adý-Soyadý Ünvaný Nominal Tutar (TL)* Tsp Ýþlemi ** Satýþ Kýsýtý **
ITTFH 1 ITTIFAK HOLDING A.S. E ABDURRAHMAN BAKUM 621,000
ITTFH 2 ITTIFAK HOLDING A.S. E ABDURRAHMAN KILINÇ 3.920,400
ITTFH 3 ITTIFAK HOLDING A.S. E ALI GÜZEL 372,600
ITTFH 4 ITTIFAK HOLDING A.S. E ATILLA AYDINOGLU 329,400
ITTFH 5 ITTIFAK HOLDING A.S. E HATICE MERAL 351,000
ITTFH 6 ITTIFAK HOLDING A.S. E MEHMET NECATI ADIGÜZEL 783,000
ITTFH 7 ITTIFAK HOLDING A.S. E MUAMMER AHMET AYDINOGLU 243,000
ITTFH 8 ITTIFAK HOLDING A.S. E MUSTAFA ÇELIK 718,200
ITTFH 9 ITTIFAK HOLDING A.S. E SERGÜL MUTLUSOY 243,000
ITTFH 10 ITTIFAK HOLDING A.S. E YAKUP DAG 1.123,200
ITTFH 11 ITTIFAK HOLDING A.S. E SERIFE TERIM 1.296,000
OSTIM 12 OSTIM ENDÜSTRIYEL YATIRIMLAR VE ISLETME A.S. E BURHAN ÖZTAS 1.518,750
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarýnda binlik ayracý olarak nokta (.), küsürat ayracý olarak ise virgül (,) kullanýlmaktadýr. (**) Ýlgili veriler üye bildirimi doðrultusunda yayýnlanmaktadýr. Borsa tarafýndan satýþ iþleminin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemi olarak (TAS) yapýlacaðý duyurulduktan sonra TAS iþlem tarihinde paylar borsada iþlem gören tipe dönüþtürülecek olup, aksi taktirde dönüþüm iþlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/715783
BIST
(26/10/2018 - 17:08:40)
Toplamda ne kadar lot satýlacak býlgýsý olan paylaþým yapabýlýrmý 329.000 yazýyor bu ne anlama gelýyor
Ýnsaný iyice soðutuyorlar borsa dan.
Yer Ýmleri