Yükseliþ için bir baþlangýç olabilir mi, bu iþler al satla yükseliyor.
Grafik çok hoþ duruyor. Devamý gelecek gibi...
Bende sizin gibi nolacaðýný bilmiyorum.
Ytd.
Yükseliþ için bir baþlangýç olabilir mi, bu iþler al satla yükseliyor.
Grafik çok hoþ duruyor. Devamý gelecek gibi...
Bende sizin gibi nolacaðýný bilmiyorum.
Ytd.
adese ve ittifak hold.. müslüman patronlarý darbe döneminde bile . sadece bu sütübozuk fravun patronlar PAY almadý. adesede 12 milyon . ittifak hold bu gün 3 milyon 200 bin lot sattýlar..HAYRINI YEDÝ SÜLALERÝ GÖRMESÝN.. ONUR.ÞEREF NAMUS BU MAKLUKATLARDA YOK BUNLAR MAKAT TÜRLERÝ KIÇI AÇIK DOLAÞIYOR.
2014 yýlýnda 3 liradan aldýklarý ittifak hisselerini, 3 yýl sonra, yani 3 yýllýk enflasyonu da hesap edin, 1,82 liradan satmýþ oldular. sütü bozuklar. satma zorunluluklarý da olmadýðý halde. hisseleri resmen birilerine peþkeþ çektiler!
alçak herifler! verin mahkemeye beni de hesaplaþalým!
borsadan hisse alacaklarýna, yok pahasýna hisse sattýlar! pisilk herifler.
bu satýþ resmen peþkeþ çekmedir. savunmalarý da hazýr, son 1 aylýk ortalama fiyatýýrsýz nda sattýk diyecekler bu zevatlar!
ulan spk hisseni sana sýnýrsýz geri alým hakký vermiþken sen tutup aldýðýnýn yarý fiyatýna hisseleri satabiliyorsun!
spk nýn uyuduðu bir ortamda bu adamlarýn bu fiyattan hisseleri holdingten çýkarýp murat kývraða baðlý adamlarýn eline vermiþ olmasýna diðer ortaklar ses çýkarmýyorsa, yazýklar olsun!
defolun gidin yönetimden. küçük yatýrýmcýyý kazýklamak neymiþ görürsünüz siz!
rat kývraðýn tayfasý.
alýcý belli. murat kývraðýn tayfasý.
3 yýl önce 3 liradan borsadan hisse çeken grup þirketi SELVA, 3 yýl sonra yarý fiyatýna aldýðý hisseleri sattý. resmen peþkeþ çektiler.
yarý fiyattan toplu olarak aldýlar. 3 milyon hisseyi normal þartlarda borsadan toplamaya çalýþsalardý, hisse 4 liraya çýkardý.
bu saatten sonra epey mallandýlar.olayýn soðumasýný bekleyecekler. bu alým satým unutulunca da 6 liralarý bulur. resmen küçükleri dolandýrdýlar! allah belalarýný versin
Selçuk ege kardeþim peþkeþ çekme ve sirketi zarara ugratma tespitine aynen katýlýyorum. bu önemli tespitlerini mail yoluyla spk ya da bildirmeni istirham ediyorum. Emin ol gonderdigin her þikayet inceleniyor. Yapacaklari þey çok basit: dün selvanin sattiklarini kimler aldý ve bu kiþilerin kývrak kardeþlerle baðlantýlarý ne bunlarý tespit edecekler. Þu hayatta en çok istediðim þeylerden biri kývrak kardeþlerin hak ettikleri cezalarý almalarý. Þu ana dek her yaptýklarý yanlarýna kar kaldý dilerim ki bundan sonra böyle olmaz.
hep adamlardan dolandýrýcý diye bahsetmiþsiniz ...ayýp ama koskoca holdingleri var...muhahaha...burada yazýlanlarý duyarlarsa güçlerine gider biraz daaha uslubumuzu güzelleþtirsek þu mubarek cuma günü din kardeþlerimizi incitmesek...![]()
hayali þeyler bunlar...gerçeklerle uzaktan yakýndan alakasý yook...hele yatýrým tavsiyesi hiç deðil...
burdan anlaþýlýyor ki yönetim istediði takdirde hisse yükseltiliyor.. satmak istediklerinde hisseyi yükseltip satabiliyorlar. gerizekalý yatýrým danýþmanlarýnýn dediði . bizim kontrolumüz dýþýnda iþler geliþiyor laflarý boþ.
yönetim utanmasý lazým .. hisseyi yüksel . satmak istediðin seviyeye getir hemen sat... eeee ondan sonra zaten bizler biliyoruz yönetimdeki sütübozuklarý. bilmeyen gelirmi bu hisseye.
ÖRNEÐÝNÝ BUGÜN GÖRÜYORUZ.. ADESE DE ÝTTÝFAKDA YERÝNDE SAYIYOR...
YÖNETÝMDEKÝ ÞER.. ÇAÐRIMIZDIR..ÝSTAFADA BÝR ERDEMLÝK.
Yer Ýmleri