din kardeþlerimizin iyi günleri bunlar, þimdilik incinmesinler, gülüp eðlenip dalgalarýna bakmaya devam etsinler. az önce adese topiðine aþaðýdakileri yazdým, buraya da kopyalayayým:
"borsagündem haberlerini referans göstererek bu fetö'cüleri SPK'dan tut Cumhurbaþkanlýðý'na; Ýçiþleri Bakanlýðý'ndan tüm milletvekillerine kadar þikayet ettim. bazý yerlerden dönüþ oldu, en kýsa sürede inceleyerek gerekli soruþturmalarý yapacaklarýný yazmýþlar. tabi araya referandum süreci girdi, þimdi hayat biraz normale dönsün elbet dediklerini yaparlar. Fetö'nün paralarýný borsa operasyonu ile 4'e 5'e katladý bunlar, inkar da etmediler, göstermelik olarak GM'yi ve GMY'leri görevden aldýlar. 15 temmuz sonrasý hisse geri alým kolaylaþtýrýldý, bir sürü þirket geri alým yaptý, bunlar tam tersine milyonlarca lot hisse sattýlar hem de ölü fiyatýna. o hisselerin satýþý muvazaalý mýydý, kendi adamlarý mý aldý? (%99 öyle oldu tabi) belki de hisse satýþ gelirleriyle USD aldýlar, kuru yükseltiler. FETÖ'nün baþarýsýz askeri darbe giriþiminden sonra ekonomi alanýnda darbe yapmaya çalýþacaðý belirtilmiþti zaten.
tüm bunlarý tek tek açýklayarak örnekleri ile birlikte belirttiðim mecralara ilettim. sonuçlarýný hep beraber göreceðiz.
þu dediklerimi çok deðil 20-25 ky daha yapsýn görün bakalým nasýl muma dönecekler, bir daha 31'li 69'lu iþlemler yapabilecekler mi, milyon lotluk hisse satabilecekler mi, þu an hiç açýlmayan yatýrýmcý iliþkilerinin telefonu 2. kez çalmadan nasýl açýlacak, hisse fiyatý baskýlanacak mý."

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri