Originally Posted by
selcuk_ege3
Selva ve adese, elindeki yüzde 20 hisseyi 3 ay önce borsada adrese teslim satmadý mý?
Bu yüzde 20 hisseyi özlem erkan ve beraber hareket ettiði 4 kiþi borsadan alýp hesaplarýna geçirmedi mi?
Spk, özlem erkan ve ekibine 6 ay ceza vermedi mi?
Bu ekibin elindeki 8.300.000 adet ittifak hissesi yasaklý durumuna düþmedi mi?
Bu yasaklý hisseleri 6 aylýk yasak sonunda borsada satmak için baþvurmadýlar mý?
Spk bu yasaðý koyarken içerden bilgi alma kuralýnýn ihlalini ortaya sürmedi mi?
Akderenin elinde yüzde 7 hisse yok mu? Kap'a bakarsan anlýk bunu görürsün koçum.
Geçen yýlýn hazirun cetveline bakarsan, murat kývrak ile kardeþinin hisselerinin toplamda ne kadar olduðunu görürsün. Hazirun cetvelinde, genel kurula katýlanlarýn beraber hareket ettiklerini de çok net görürsün. Kývraklarýn ve beraberindekilerin elinde yüzde 6 hisse olduðunu da görürsün.
Ýftira attýðým yok. Kimseyi yanýþttýðým da yok. Muhtemelen sen de bu kývraklar adýna çalýþan bir yalancýsýn.
Madem yazdýklarým suç, sýkýyorsa suç duyurunda bulunsunlar. Geçen yýl spk murat kývraða dolandýrýcý demedi mi?
Spk nýn 6 aylýk cezasý iþlerine geldi demedim zaten. Bu iþten büyük zarar gördüler. Küçük yatýrýmcýlar daha büyük zarar gördü.
Patronun murat olduðunu saðýr sultan biliyor. Ýttifak içinde Alevere dalavere çevirip spk dan ben mi ceza aldým?!! Hangi hissenin yüzde 20 si borsada 2 haftada adrese teslim satýlýp da bu satýn alanlar spk tarafýndan 6 ay cezalandýrýlýr?
Yönetim kurulundan habersiz bu operadyon yapýlabilir mi sence?
Kimseyi kandýrmaya çalýþma ve bu platformdan tozol koçum!
Adamý böyle madara ederler iþte!!!
Yer Ýmleri