ALLIANCE
23-02-2013, 23:57
Münafýklýðýn 3 alameti vardýr:
Emanete hýyanet (küçük ortaklarýn emaneti bence hýyanetin alasýný görmekte)
Yalan (Alasý var bilen bilir)
Vaadde bulunup yerine getirmemek (hep vaatler hep dað fare doðurur)
Þahsi görüþüm artýk piyasa gereken cevabý en güzelinden verecek.. Baský yapan kim olursa olsun..Teknik analiz düþüþ dalgasýnýn artýk haddini aþtýðýný gösteriyor.. PD/DD 0.3 larda; solo bilanco hep basabas gelir ama iyi bir konsolide bilanco bekliyoruz. Ve surpriz haberler kremasý olur kimbilir.. Yatýrýmcý tavsiyesi asla deðildir ancak bu kadar baský kurulan ve yönetici ortaklar tarafýndan bu kadar hýrpalanan hissenin yükseliþi herhalde müthiþ olur...
YTD ; her koyun kendi bacaðýndan asýlýr týpký benim gibi...
Lafýmýz Baþkana:
Mehmet Ali Korkmaz --baþkan seçilmek için-- geçen mayýsta 200 milyon luk bir projemiz var dedi
bankanýn kredi vermek için yönetime seçilmemiz gerektiðini
yoksa teminat mektubu alýnamayacaðýný , bu projenin çok önemli olduðunu gözümüzün içine --baka baka-- söylemediniz mi?
2013 mayýsa 3 ay kaldý.
Genel kurulda divan baþkanýný seçerken halil emmiyi getirin.. efendim salonda deðil .. telefon açýn gelsin.. efendim açtýk evde dinleniyormuþ! muhabbetleri lütfen tekrar olmasýn!
Vaad ettiðiniz lakin yapamadýðýnýz 200 milyonluk projeyide.. yok efendim suriyede savaþ çýktý.., kuzey ýraða giremedik.. amerikalýlar izin vermedi..yaðmur az yaðdý ..konyaya kar düþmedi..uykumuzu tam alamadýk ..yönetime seçilmek, imtiyazlý hisseleri toplamak epey bizi yormuþ.. diye genel kurulda lütfen savuþturmayýn!
son isteðimde
19 liradan 6 liraya düþme grafiðini de 1. slayt olarak bu senede -- 5 liraya NASIL ÇAKTIÐINIZI-- toplantý açýlýþýnda Kuran-ý Kerim okunurken-- yine gösterin , ricamdýr

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri