iþlem hacmi çok düþtü gelen gidende yok
iþlem hacmi çok düþtü gelen gidende yok
bedelliyi erteledi. fiyat 6 da iken bedelliye gitseydi 6 liralýk hisseyi 1 TL den satmýþ olacaktý. bedelliyi bedelsizden sonraya erteleyince 2,5 TL fiyatlý bölünmüþ hisseyi yine 1 TL den satmýþ olacaklar. TABÝ HÝSSE HALA 2,5 DA DURURSA. MUHTEMELEN 2,5 DAN AÞAÐIYA DÜÞÜRÜRLER KÝ, MÝLLETÝ SÖVÜÞLEMEK KOLAY OLSUN.
O yüzden her yaný dalevera, dolandýrýcýlýk olmuþ bu adamlarýn hisse senetlerine hiç bulaþmamak en iyisi.
Son düzenleme : selcuk_ege3; 22-07-2019 saat: 16:54. Sebep: ekleme
Belki bedelliyi SPK izin vermez bugün birine vermedi o zaman ne olur sizce
dün okumuþtum firmanýn birisi bedelli istemiþ izin vermemiþler belki bunada vermezler
Borsa Ýstanbul da 100.650 seviyenin altýnda düþüþ hýz kazanýr #Bist
​​​​​​​https://www.memursite.com/2019/07/bo...seviyenin.html
Selçuk ege kardeþ iyi kazýk yemissin belli oluyor.senedin olmadýðý halde sürekli aleyhte yazýyorsun.biz hala çýkmadýk. Benim hala ümidim var.ky de hisse kalmadý.bakalim ne olacak?
Bedelli ye ne kadar yuksek fiyattan girerse o kadar basarili olur.fakat bedelsiz önce olacaðý için bölünecek ve bedelli ye katýlma oraný yani senet miktarý artacak. Þu anki fiyattan bölünse yaklaþýk 3.06 tl den bedelli verecek.fiyat yükselirse ör.7.yada 8 tl olursa bedelli ye katýlma fiyatý 3.5 yada 4 tl olur ki 3,5 yada 4 tl lik senedi 1 tl den alma imkaný verir...tabi bedelli gerçekleþtikten sonra da fiyat bir miktar düþer..y.t.degildir.sahsi görüþümdür
Yer Ýmleri