Borsada boyle bir kepaze hisse daha varmý acaba.
SM-N9005 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada boyle bir kepaze hisse daha varmý acaba.
Bende oynuyorum bunlarla. Bir turlu de kagidi birakamiyon. Düseken bile her gun kar ediyorum. Ama yukardan alanlar yandý.
Bu kaðýt resmen operasyon geçirdi. Invest, Deniz araciligi ile resmen maldan ciktilar. Adesenin bedellisinden gelecek para ile borclarini kapatacak. 2020 ilk bilancoda bunun etkileri olacaktýr. Deutce yavas yavas mallaniyor. Ödenmis sermaye kucuk. Buyuk fiyatlara gidebilir. Ama ne zaman?
Bazýlarý holdingin elindeki hisseleri satýþa geçmesinin nedenini Adese bedellisine kstýlmak için nakit arayýþý olarak yorumlamýþ.
Ýyi de madem adese bedellisi gündemdeydi 1 ay önce neden 4,60 tan hisseleri topladýlar?
Adamlar resmen yüksek fiyattan alýp düþük fiyattan sattýlar. Þirketi resmen zarara uðrattýlar. Tabi birileri de kar ediyor bu arada.
Spk nýn yakýnlarda büyük cezalarla duruma el koyacaðýný düþünüyorum.
Ýnþallah spk pay geri alým tebliðine aykýrý bu satýþlar için þirketi deðil, yönetim kurulunu ve sorumlu personeli cezalandýrýr. Þirkete ceza kesmesi, olayý daha da içinden çýkýlmaz hale getirecektir.
Holdingin vergi dairesine sunduðu kara gelince; Elindeki Adese hisselerinin borsada satýþýndan elde ettiði gelirinin bir kýsmýný muhasebeleþtirdiði görülüyor.
Yer Ýmleri