Þöyle birþey çizdim
![]()
Þöyle birþey çizdim
![]()
Son düzenleme : streak; 28-05-2020 saat: 17:37.
Ýttifak Holding, 10.000.000 TL deðerinde tahsisli sermaye artýrýmýna giderek, sermayesini 100.000.000 TL'ye çýkarma kararý aldý
BORSAGUNDEM.COM
Ýttifak Holding (ITTFH) Yönetim Kurulu, bugün (28 Mayýs) gerçekleþen toplantýda tahsisli sermaye artýrýmýna gitme kararý aldý.
Holding tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açýklamaya göre, 90.000.000 TL sermayeye sahip holding, sermayesini 10.000.000 TL artýrarak 100.000.000 TL'ye çýkarmak için çalýþmalara baþladý.
Açýklamada, onay alýnmasý halinde tahsisli olarak gerçekleþtirilecek sermaye artýrýmýnda 10.000.000 TL nominal deðerli B grubu payýn Noya Çelik Sanayi ve Ticaret'e satýlacaðý belirtildi.
Ýttifak Holding'in kayýtlý sermaye tavaný ise 600.000.000 TL seviyesinde bulunuyor.
Holdingin KAP'a gönderdiði açýklamanýn tamamý þu þekilde:
Þirketimizin 28.05.2020 tarihli gerçekleþtirilen Yönetim Kurulu toplantýsýnda;
1-Þirketimizin 600.000.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný içinde, 90.000.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin 100.000.000 TL'ye artýrýlmasýna, artýrýlacak sermayeyi temsil eden beheri 1,0 TL nominal deðerli 10.000.000 TL payýn diðer ortaklarýn yeni pay alma haklarý tamamen kýsýtlanarak tahsisli ihraç edilmesine,
2- Sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek, toplam 10.000.000 TL nominal payýn, B grubu imtiyazsýz ve Borsa'da iþlem görebilir nitelikte olmasýna,
3- Tahsisli olarak gerçekleþtirilecek sermaye artýrýmýnda 10.000.000 TL nominal deðerli B grubu payýn Noya Çelik Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye satýlmasýna ve satýþ iþleminin Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür kapsamýnda yapýlmasýna,
4- Borsa Ýstanbul A.Þ.'de satýþý yapýlacak paylarýn satýþ fiyatýnýn Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür'ün 7.1 maddesine göre hesaplanacak fiyattan gerçekleþtirilmesine,
5- Aracýlýk iþlemleri için Yatýrým Finansman Menkul Deðerler A.Þ. ile aracýlýk sözleþmesi imzalanmasýna,
6- Bu konu ile ilgili Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Borsa Ýstanbul (BÝST), Merkezi Kayýt Kuruluþu (MKK) ve Takas ve Saklama Bankasý A.Þ. (TAKASBANK) ve diðer resmi ve özel kuruluþlar nezdinde gerekli baþvurularýn yapýlmasýna ve sermaye artýrýmýnýn gerektirdiði iþlemlerin SPK Tebliðleri ve diðer mevzuat çerçevesinde tamamlanmasýna, bu iþlemlerin yürütülmesi için þirket yönetim kurulunun yetkili kýlýnmasýna, oy birliði ile karar verilmiþtir
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haberi yorumlayacak birileri varmý , nasýl etkiler hisseyi
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahsisli sermaye artýþý ile þirkete yeni ortak giriyor. olumlu yansýmasý beklenir ama para tekniði çizer her zaman.
3 Aylýk Mali Tablo https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...725bcb83c77f8e
Tahsisli sermaye artýrýmýnýn deðerlendirimi:
ÝTTÝFAK HOLDÝNG A.Þ.
ITTFH
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
28.05.2020 18:54:51
Bildirim Tipi
DG
Yýl
-
Periyot
-
Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanýmýna Ýliþkin RaporA+ A-
Özet Bilgi
Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek Fonun Kullaným Amacýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Raporu Hk.
Ýlgili Þirketler
Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanýmýna Ýliþkin Ra
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
Bildirim Ýçeriði
Açýklama
Þirketimizin 28.05.2020 tarih ve 11 sayýlý yönetim kurulu kararý ile 600.000.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný içinde, 90.000.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin 100.000.000 TL'ye artýrýlmasýna, artýrýlacak sermayeyi temsil eden beheri 1,0 TL nominal deðerli 10.000.000 TL payýn diðer ortaklarýn yeni pay alma haklarý tamamen kýsýtlanarak tahsisli ihraç edilmesine,Tahsisli olarak gerçekleþtirilecek sermaye artýrýmýnda 10.000.000 TL nominal deðerli B grubu payýn Noya Çelik Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye satýlmasýna ve satýþ iþleminin Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür kapsamýnda yapýlmasýna,Borsa Ýstanbul A.Þ.'de satýþý yapýlacak paylarýn satýþ fiyatýnýn Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür'ün 7.1 maddesine göre hesaplanacak fiyattan gerçekleþtirilmesine, karar verilmiþtir.
Sermaye artýrýmý ve tahsisli satýþ iþlemleri sonucunda elde edilen fon tutarý ile grup firmalarýmýzdan: Ýmaþ Makina San.A.Þ.'ye %20 ‘lik kýsmýný ,Selva Gýda San.A.Þ.'ye %20'lik kýsmýný,Seha Ýnþaat Müh.Mad.Tur.San.ve Tic.A.Þ.'ye %20'lik kýsmýný,Selet Entegre Et ve Süt Ür.San.Tic.A.Þ.'ye %20'lik kýsmýný,Adese Alýþveriþ Merk.Tic.A.Þ.'ye %20'lik kýsmýnýn, günü gelen cari borçlarýn ödenmesinde kullanýlacaktýr.
inþallah diyelim. ama 4 ler kesmez burada zararý olan çok kiþi var, daha yukarýlara gitmesi lazým. abaca hesaplarsak; 10.000.000 sermaye artýþý x tahmini 2,75'ten gerçekleþse, kasaya 27.500.000 tl giriþ olacak ve mevcut borçlar için kullanýlacaðýný yazmýþlar izahnamede. ben olumlu gördüm, piyasa nasýl tepki verir bilemem. geçmiþte tahsisli sermaye arttýrýmlarýnda tavan yapanlar oluyordu .
Önce bi oralara gelsin sonrasýnda güncelleme yaparýz. Yarýný bekleyelim görelim umarým herkes kýsa zamanda zararýný çýkarýr SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri