sayýn MMF 1 kardeþim bu aracý kurumlar salý ve çarþamba cari fiyatýn % 40 altýna gelen fiyattan rüçhanda mal aldýlar. Sence 2 liraya gelen fiyattan rüçhan alan bir kiþi bu malý bir gün sonra 2.97 ye satmazmý. Ben suç iþlemiyorum bir realiteyi söyleyerek rüçhan sonuna kadar, dikkatli olun diyorum. Ýftira ve yalan haber suçtur. Bana kýzacaðýnýza rüçhanlarý kullanýp hisseye satmayan cari fiyatýn % 40 altýna satan kýymetli hesap kitap bilmeyen ve tek iþleri Meksa A1 ve Philipcapitalý zengin etmek olan kýymetli ortaklarýnýza kýzýn Saygýlarýmla
Bedelliye katýlmak için hisse baþý ne kadar yatýracaðýz
Venus Z20 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MMF 1 kardeþim. Benimkisi temenni deðildi. gerçekleri göstermek ve ucuza kardeþlerimin rüçhan satarak meksa A1 ve philip gibi þirketleri zengin etmemelerini saðlamaktý. Çünkü bu aracý kurumlar katmerde zengin oldular . milyonlarý götürdüler. Biz ucuza rüçhan satmazsak bunlarda bizim sýrtýmýzdan milyonlarý kazanamaz. Ýnannýn ki içten söylüyorum inþallah ben yanýlýrým ve kendi harcamalarýndan ayýrmýþ küçük yatýrýmcý kardeþlerim zarar etmez. inþallah ben yanýlýrým. saygýlarýmla
sn. m.kemal türk,
tamam, sizin dediðiniz gibi olsun.
saygýlar/baþarýlar..
is the average of five people around the human..
selva gýda nýn arzý spk tarafýndan onaylanmýþ...
ihlas ýn arzý da onaylanmýþ mýydý?
bir arkadaþ demiþ ya, bedelli olunca arzý unuturlar diye, bu sebeple sordum, bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
ytd.
Yer Ýmleri