Originally Posted by
burocktr
þirketi ayrý, yöneticileri ayrý, tahtacýsý ayrý terbiyesiz bunlarýn. cuma günü adese hisse 1,09du rüçhaný 16 kuruþtu. Bugün hisse ittifaðý geçti, rüçhan 82 kuruþ oldu. toplamda 2,17 yaptý. yarýn neredeyse rüçhan ile ittifak kafa kafaya gelecek bu gidiþle. ya kaç gündür tavan oluyorsun, adese baþka bir holdinge mi baðlý? 43 milyon tavanda alýcý var mal alamayan da gelmiyor ittifaða. ilk defa böyle bir durum görüyorum. Vesbe tavan olur vestl nasiplenir, despc-dgate tavan olur indes nasiplenir, vertu tavan olur verus nasiplenir. selvadan da adeseden de bir kere olumlu anlamda nasiplenemeyecek miyiz biz ya? öncesinde adese düþtü diye düþen hisse þimdi adeseyle çýkmýyor gerçekten çok ilginç
Ayrý ayrý deðil, hepsi ayný ekiptir zaten.. Hocam adese nin halka açýk kýsmýnda 238.4m hisse var, dolayýsýyla o kadar rüçhan. Aþaðýda 4 günde aldýklarý adete bak; ekipten olmama ihtimali pek yok ama hadi info yu hariç tutalým. 120m adet.. Maliyetlere de dikkat et. info neredeyse tamamýný ilk gün(pzt) aldý, a1 de ilk gün 65m falan aldý.. Ya büyük kan dökecekler(ki sanmýyorum, o kadar alýcý pek mümkün deðil) ya da 120m rüçhana 3x yani +360m TL ödeyecekler, tabi +yarýnkiler.. Bunlarýn ne kadarý fiktif bilme þansýmýz da yok; ama bu durumda sermaye artýrýmý sonrasý olacak 1 milyar lotun 70.5m ittifak holdingde, kalanýn ne kadarýnýn bunlarda olacaðýný düþün.. Bazen bedelliyi mal toplamak için kullanýrlar; bu hisseyi gömerek yaptýklarý için büyük olasýlýktý zaten ama yine de filmin devamýný görmek lazým.. Bu arada kullandýðým kurumlardan birisinde çok az adese vardý; bana "22.11.2021 e kadar hakkýnýzý kullanabilirsiniz, en fazla 5 iþ günü kala rüçhan satýþý girebilirsiniz" diye mesaj atmýþtý. Net hakim deðilim ama buna göre yarýn rüçhanlarý satýlabileceðim son gün olacaktý. Tabi ilk gün satmasaydým
Bizimkinin fiyatýna gelince, hisseyi oynattýklarýnda satýþlar gelmedikçe iþimiz zor; sen satmazsan ben satmazsam tahtacý sonuna kadar zorlayacaktýr
Kaldý ki adese/ittifak oraný bölünme öncesi diplerdeydi, yani adese ittifaða göre en ucuz zamanlarýndaydý.
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri