Ýttfh tömekte 2000 dönüm arazisi var
Gün gelecek bu arazilere güç yetmeyecek
Ýttfh tömekte 2000 dönüm arazisi var
Gün gelecek bu arazilere güç yetmeyecek
Bu þirkette ahlak sorunu var. Bahsedilen araziler þu an olabilir ancak imar gelmeden bir gün önce tarla fiyatýndan satýlmayacaðýnýn garantisi yok mesela ya da þu anda bile ucuz fiyattan birilerine satýlmayacaðýnýn.
Ýnsaný üzen kýsým, tüm bunlarý kendini müslüman kimliði ile tanýmlayan insanlarýn yapabilecek olmasý.
Objektif yönetim, hesap verilebilirlik ve þeffaflýk þirket yöneticilerince pratik olarak benimsenmedikçe bu þirket birilerinin nemalandýðý, yatýrýmcýsýnýn ise sürekli zarar ettiði þirket olmaktan öteye geçmez.
Yeni gelen yönetimi bilmiyorum umarým bu ilkeleri benimseyen yönetim olur.
Þirketin adý da deðiþiyormuþ, takip ediyorum bakalým ahlâk konusunda nasýl bir sýnav verecekler.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýyi de bunu her þirket yapýyor, ittifak az bile yapmakta mesela oyak þirket paylarýný ucuz fiyata satýyor tam tersini yapýp yatýrýmcýsýný korumasý gerekirken.
Loras olan yen adý ile bu þirketin sahipleri hisselerini alýyor. Þirkete sahip çýkýyorlarsa sonuç iyidir. Zaten bistte bu fiyata holding bulamayabilirsiniz.
Tabiki bu benim size veya arkadaþlara yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir.
Allah bereketini versin.
Ýsminin deðiþtirilmesi iyi olmuþ. Rahmetli Seyit Buða ve binlerce fedakar yatýrýmcýnýn ideallerini çok önceden terketmiþ ittifak ruhunu artýk taþýmayan bir þirket.
Kimi kin kusmak kimi de cehaletinden sýradan bir ticari macerayý müslüman idealleri ile iliþkilendiren salakça yorumlarýný görmeyiz umarým.
Teþekkürler.
Geçmiþe takýlýp kalýyorsunuz. Ýþ, yordam bilmeyen insanlarýn yaptýðý hatalarý gereksiz yerlere yaftalýyorsun. Ticarette ahlak mý varMiting alanýnda hissettim kendimi.
Bu ülkenin %99 müslüman
Ticarette yapýlan hilelere aldanmamak sizin elinizde.Hatalarýnýzý kusurlarýnýzý baþkalarýna yüklemek nedir?
Siz = yatýrýmcý
Yapýlan yorumlara bakýyorum burada organize durum var galiba. Eski ittifak kafasý devam edecekse bu þirketten birþey beklemeyin diyorum, yeni adý ile þans verilmeli diyorum.
Neyse ittifak da aradýðýný bulamayan ihlas da alabilir ne de olsa ayný kafalar.hem o da bedava [emoji23]
Size bol þanslar.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri