Hisseyi yukarý çýkarmamak için inanýlmaz bir baský kuruyorlar. Herkes herþeyin farkýnda. Bu fiyatlardan kimse elindeki malý boþaltmaz adnan efendi.
Hisseyi yukarý çýkarmamak için inanýlmaz bir baský kuruyorlar. Herkes herþeyin farkýnda. Bu fiyatlardan kimse elindeki malý boþaltmaz adnan efendi.
Sana genel olarak katýlýyorum, aslýnda 1 paragraf daha yazmýþtým ama sildim. O paragraf özellikle kronik bedelli konusunda senin yazdýklarýna paraleldi.
Daha önce yazdým; bence bedellinin onaylanýp onaylanmamasý çok önemli deðil (farklý olarak onaylanma ihtimalini çok düþük görmüyorum).. Psikolojik etkisiyle dökeceklerini dökmüþtür, þimdi onaylanýrsa bedelliye katýlmayacaklarýn paylarýnýn da bir kýsmýný bu fiyatlardan almýþ olacaklar..
3-5 sene önce karsan da bedelli açýklanýnca tam dipten vermiþliðim var, hayvan terlio da kronikti
Bu da dip olur mu bilmiyorum ama iþtiraki imaþ ýn üçte bir fiyatýna(pd) vermeye niyetim yok, tabii ki yanlýþ yapýyor olabilirim ama kýsmet artýk.. Benim bekleme veya para problemim yok, herkesin durumu ve hesabý kendine tabi. Ayrýca kaçan büyük balýklarý saymazsak zararda da sayýlmam; sadece, buna bulaþmasam portföy en kötü bugüne göre 2x olurdu
Hepimiz için hayýrlýsý, o minvalde yazamasam da dökülenin bol olmasýný dilerim
Ben satmýcam sen satmýcan, nasýl gidecek bu tahta..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Meraklýsýna izahname düþmüþ, bu arada izahnameler þirket tanýma adýna genelde en faydalý dökümanlar oluyor..
https://ittifak.com.tr/App_Assets/Ge...e-20231005.pdf
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Bugün ki bültende spk sermaye artýþýna izin vermesin ne güzel gönderme olur !
Erken açýklamýþlar![]()
Yer Ýmleri