Son 2 haftada Yatýrým Fonlarý takasýna 11,7m lot geçti, ayný dönemde A1 den çýkan 11,3m..
Ekimden son 2 haftaya kadar olan takasta A1 12,8m artýdayken Garanti 12,1m eksi..
Yani Garanti den A1 e, oradan fona..
Aðustos sonu Eylül baþý gibi de fon takasýndaki 18m küsür lotu sýfýrlamýþlardý.. muhtemelen özel fondur da, bu fon yine info fonlarýndan mýdýr acaba?
Lotlarýn baþý döndü kurum kurum gezmekten
Ýmaþ paylarýndan 22,5m lotu nnf aldý(ya da verdiler), oranýn bir de yeþil enerji iþtiraki kurulmuþtu.. O iþtirakin bir de ortaðý vardý sanki)) Tabi ya %20 Hedef Giriþim payý, o kimin? Ne kadar ileride olacaðýný bilmemekle birlikte þartlar oluþtuðunda Norm Yeþil enerjiyi arz etme amacýyla kurdular diye düþünüyorum.. Ben 17-18TL den imaþ tan 3-5 alýp atmýþtým kenara, ama 1-2TL daha aþaðýdan alsam olurmuþ
Yakýnda x te temelci bir tayfa(sevdiðim bir tayfa aslýnda) yazmaya baþlarsa þaþýrmayacaðým
2020 zirvesi 4,06; "düþecek"miþ, düþmesse..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Tekrar kanalýn üstüne deðerek re-test te yapýlmýþ...
Þimdi daha iyi bir yükseliþe hazýr gibi artýk...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 5, bugün 15 daha iteledin bana..
Günlükte "sana daha itelerim", saatlikte "teper, verirsen emanetleri geri alýrým" der gibisin..
Geldik, gidiyoruz..
Palacým 2018 baþýndan beri istatistik tutuyorum, ilk 3 yýl usd bazlý 7x civarý yapmýþken son 3 yýl önce yarýya inip tekrar eski yere geldim; þu ortama raðmen patinaj yaptýk yani. Tamam suç senin deðil, kýrmýzý oklu yerde bu hisseye bulaþan benim ama görüntü ortadaGrafiðimde fincan oluþmuþ, aðýrlýklý taþýdýðým 2 hisseden birinin aðasý olarak bir el atýver de kýralým þunu
hahahhahah
Senin usd bazlý þaheserini ve kömür formasyonunu da görüyorum ama sanki 2024 sonu hatta 2025 bekletme potansiyelin var gibi, erkene çekiversen þu bizimkinin iþini)
![]()
Yer Ýmleri