Bizdeki 3-5 lot için deðildir bu baský. Bence iki ya da fazla grup var birbiriyle inatlaþan arada kalan ky oluyor![]()
Bizdeki 3-5 lot için deðildir bu baský. Bence iki ya da fazla grup var birbiriyle inatlaþan arada kalan ky oluyor![]()
Hocaö Böyle bir hissede býrakýn 12 m lotu 100-200 bin lotu bile yedirmezler diye düþünüyorum. Ýþin garip tarafý 17 m lot alan fonlar var kim aldý hangi fon oldu onu da bilmiyoruz.Bu iþleri iyice kötü etti.![]()
çok az para baðlayarak min. 0,5 - 1 milyar $ deðerinde þirketlere sahip oldular...
Çoktan çok gitmiyor maalesef![]()
Özel fondur, arada %5 sýnýrýna yakýn 17-18m lotu fona sokup çýkarýyorlar.. Fonda 3-5 yatýrýmcý(kendileri) vardýr, yani ha kurumdaki hesaba ha bu fona misali..
100-200k yediriyorlar, ama çok beklediðimden 3x kurtarmadý ben yemedimaðada sofrayý geri topladý hahaaaa
1₺ civarý daha basarsa veya bedelli onaylanýrsa(yarýn akþam haberi düþse þaþýrmam son cilvelerine bakarak) 1m yedirirler mi diye denemeye niyetim de var ama kýsmetsonuçta ben zorla almayacaðým, tahta vermiþ olacak..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yediriyorlar derken yanlýþ anlaþýlmasýn, herkesin psikolojisi kaldýrmaz.. Vurdumduymaz ve pis paçalcýyýmdýr.. Sonuçta 3.20₺ den 1.09 a inerken gýk demedikþimdi de 5.70 lerden buraya geldik ve nereye kadar ineceði belli deðil.. Birkaç aya tanýþmamýzýn 3. yýlýný kutlayacaðýz nasipse
hedef max 5. yýlý da kutlamak ama 6. kusur kalsýn
)
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri