Borsada iþlem yapýyorsan risk almýþsýndýr. Geçen de söyledim çoluk çocuðun rýzký borsaya yatýrýlmamalý. Para baðlý kalabilir. Kumarhane de deðil borsa. Ittifak'ta 5.500 TL zarardayým bazýlarý rahat eder belki.
Ben hiç bir hissede böyle baský görmedim adam üstleri oyle bir dolduruyorki piyasa artýya geçerken bile 2 kademe zar zor kalkýyor ilk düþüþde de basýyor malý gelen geri basýyor adam 1.95 geldi bir hafta da nerdeyse yüzde 20 düþtü hisseyi þurdan biraz alýp tutuyum diyen yok þaka gibi
Ne desteði ne direnci ne tekniði var. Göstergeler 15 gün önce çok iyiydi, profesyonel birileri alýr uçururdu, ama adamýn aklýnda sadece daðýtmak var.
(Tüm yazdýklarým benim görüþümdür,yatýrým tavsiyesi yapmamaktayým)
kimse yazmaz oldu ucubeler herkesi hisseden tiksindirdiniz bu ne garip pis yönetimdir pis oyunlarýnýza size inananlarý kurban ettiniz þimdi çýkar birileri yazar bura aðlama duvarýna döndü diye sizinde umutlarýnýz çalýnsa sizde böyle konuþurdunuz birsürü ünsanýn umudunu çalan holdinge sahip çýkmayan þirket yöneticileri kendinizi nasýl savunacaksýnýz???
Yükseliþ trendinde grafik ucu geçen sene 6 TL, bu sene 5 TL gösterirken aþaðý kestiler, yani borsanýn en lanet kaðýdý bu. Jet Fadýl 2 bu. Amerika borsasý da çakýldý bu akþam, yarýn Avrupa da kötü olursa kýnayý yakarlar artýk.
Para bazýlarýný bozar arkadaþ sakallý sakalsýz Müslüman kafir fark etmez iþin trajik tarafý yönetim bu kötü gidiþatýn içinde Ben yalnýzca Þuna üzülüyorum bu þahýslarýn yüzünden insanlar dine ve müslümanlara laf ediyorlar ya iþte bana dokunan bu
Sorsan Herkesten fazla Müslümandýrlar namazda kýlarlar ama velakin hoca camide saflarý sýklaþtýralým deyince bunlar saflarý s..... m anlýyor herhalde
Yer Ýmleri