Ahmak spek adeseyle aradaki fark 16 kademe oldu. Milletten malý sökecem diye beklerken yeni alýcýlarla nasýl baþedeceksin bakalým.30 kademe düþürdün almak için, onlar içinde bir 30 kademe düþürürsün artýk.Kendi b....ndz boðulacan baþka yolu yok.
Ahmak spek adeseyle aradaki fark 16 kademe oldu. Milletten malý sökecem diye beklerken yeni alýcýlarla nasýl baþedeceksin bakalým.30 kademe düþürdün almak için, onlar içinde bir 30 kademe düþürürsün artýk.Kendi b....ndz boðulacan baþka yolu yok.
Arkadaþlar ben 50 yaþýnda 1999 yýlýndan beri borsada alsat yapýyorum tecrübelerim ile þunu gördüm kaðýdý alýp bir kenarda beklersen bir gün mutlaka Kaðýt deðerini buluyor 400 bin lot RGYO 0.70 sattým kâðýt 1.35 oldu ayný baský Onda da vardý borsa çýkarken çýkmaz düþerken en önde düþer sonuç olarak sabýr sabýr sabýr= KAZANÇ
Ben bugün zaruri zararýna satýþ yaptým , helallik almadan gitmeyeceðiz diyen baþta m . Ali KORKMAZ. A Haram olsun diyorum .
bu kaðýda amcalar girecek 2-3 tavan yapacak3.00-3.25 arasýný bir anda görecek ama ne zaman
bezdirme operasyonu ne zaman bitecek
ytd
bera gittiyse bu da gider, ama ne zaman
Yer Ýmleri