hayýrdýr cenge mi gidiyoruz.
hayýrdýr cenge mi gidiyoruz.
Küfür küfür gýrla. Hisse. Net moderatörü de iþ bankasý yöneticileri gibi ne haliniz varsa görün diyor sahip çýkmak yok.
Bombacý mülayim irfan da gelmiþ artýk korkmaya gerek yok Topçu birlikleri ile karþý mevzileri top atýþýna tutuyoruz..🙃🙃 yerle yeksan ediyoruz sonra fedailer mevzilere hücuma geçiyor, piyadeler siz geride kalýn mevzilerde bekleyin..Kusluda çok takipli arkadaþ hisseler paylaþýyor ona dedim ki! naçizane bir fikrim var Hazirana kadar iþkur isatr isbtr,fiziki altýn dýþýnda bence bir þey alýnmaz zaten bende iþkur topiðinde Þubat sonuna kadar alacaðým pozisyonu söyledim.Þimdi sýra Ýþbankasýn da Kurtuluþ savaþý zamaný zor dönemler de bu Aziz milletin sermayesi ile kuruldu, Þimdi ahde vefa sýrasý onda gereðini yapacaðýný ve yapýlacaðýna inanmak istiyorum.Saygýlarýmla..
Taban. Ýnsan hayret ediyor.
Abartmayýn kahvehane degil burasý .. Yazdýklarýnýza biraz dikkat edin..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
slm degerli arkadaslar
Hayýrdýr invest karýþtý...Ya yüz defa dedim Ýnveste hisse yükselirken hedef fiyat veren angutlar hisse düþerken ortadan kaybolur ama yorumuna altta on kiþi like atar düþerekende ayný.. þöyle düþünün bu tür hisse forumlarýnda yazanlar normal bir hisse olsa anlarýmda bu tür hisse için sadece amaç birbirini düdükleme amacý güder.Sonucta bu iþi ya hükümet yada banka çözecek o zaman millete hedef fiyat veren angutlar eðer samimi iseniz kuþlu sitede yorum yapýn gündem oluþturun bakýyorum Kuþluda üç beþ arkadaþ ben dahil yazan var diðerleri birbirini düdükleme iþi ile meþgul bunun da en müsait ortamý Ýnveste..
Yer Ýmleri