metroyu tokatlayan arkadaþlara helal olsun...
bu hissenýn piyasa degei 1 milyarý gecti..
algyo bu hisseyi 5 e katlayacak arsa ve nakiti var piyasa degeri 473 milyon.
zannederim zaten alan arkadaþlarda heyecen olsun metroyu 1-2 ne tokatlarsak diye alýyordur....
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Hala kactan satacagiz diye soranlar var! Bu ky adam olmaz
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes alým satým kararýný kendisi versin.
Forumda kimseye al yahut sat denmez. Yasal deðil. Ama 1.5lerden temel nitelikte hiçbir sebep olmadan 10'u geçmiþ bir kaðýtta halen pozisyon almak pek akýl kari degil. Bir sürü ucuz ve saðlam hisse var borsada. Bu kadarýný söyleyebilirim.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes alým satým kararýný kendisi versin.
sizin bu hisseyi kaçtan alýp satacagýnýzla ilgili bilginiz yeterince var oldugunu düþünüyorum.. sorunuzunda aslýnda bir nevi dikkatli olun anlamýnda olduðuna inanýyorum.
beyazýn piyasa degeri , 6 milyar 500 milyon tl, otokarýn piyasa degeri 2 milyar 750 milyon tl.. beyaz filonun piyasa fiyatý otokarý nerdeyse 2,5 e katlamýþþ...bu ozgyo da 100 olursa piyasa fiyatý 10 milyar olur.(2.5 milyar dolar) olur....turkiyenin ne zenginlikleri varmýþ![]()
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
amin inþallah.aðzýnýzdan bal damlýyor. bana dediðinizin yarýsý da yeter aç gözlü olmamak lazým
Yer Ýmleri