açık satıştan anlayanlar bugün 10 bin tane 3,02 den açık yaptım tavan olunca kapanmadı. yarın misal 3,30 dan falan açığı kapatırsam ekstra olarak ne kadar ödünç komisyonu öderim? kapanmayan var mı acaba bilgi almak için soruyorum
Ben bu kağıdı taa 2008 de bi almıştım zarar etmiştim. O zaman özderici faktoring ten özderici gyo ya dönüşüm hikayesi vardı. Spekülatif bir kağıt. Tavan tavan gitse bile. Isterse 10 lira ya gitsin. En nihayetinde 3 ay- 6 ay sonra başlangıç civarı olan 2 liraya düşecektir. Geçmişte bu kağıtta yaşadıklarım neticesinde söylüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
açığa satarak para kazanmak isteyen arkadaşlara nacizane tavsiyem. kademeli satış yapmaları. yani 3.30 den x lot açığa satış yaptı ise. yarın 3.60 dan bii x lot daha yapabilir. düşük ihtimal ama 4 e giderse bi x lot daha açabilir. asıl vurgulamak istediğim tek hamlede tüm sermayeleri ile işlem yapmamaları. Bu durumlar, şelale örneğidir. yüzlerce örnek var bist de geçmişte şelale örneği nin. en tepe noktayı tahmin edemezsin, ama aşağı dönüş başladı mı da su şarıl şarıl akar.
2.65 ile 2.78 arası gap bırakmış bu sabah bu arada
Hisse gitmez götürtmezler yatırımcı ağlar tamam da, hisse yukarı giderken ağlayanların derdi nedir ki, gitmeyen hisseden kim nasıl kazanacak,
Sana kim açık satış yap dedi, herkesin yaptığı kendine, borsanın kuralları dahilinde olan her şeye katlanacaksın,
Katlanamadığın işi yapmayacaksın, borsa % 99 psikoloji, psikolojine hakim ol, biri kazanacak biri kaybedecek doğanın bile kuralı böyle.
Kazandığında parayı karşıdakine mi verecektin, geçin bunları geçin, oynamıyorsanız hadi plajda kum oynayın.
Borsa kumar yeri değil yatırım yeridir, günlük düşünerek borsa yapan çoluk çocuk dolmuş piyasaya,
Bu tür düşünce ile hep kaybedecekler.
sebepsiz yere yukseliyorsa bir hisse brüt yer ama sebep varsa sorun yok
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri