Originally Posted by
hisseci_amca
Anlamak istemiyorsun metro holding diðer þirketlerini zarara uðrattý bu þekilde.sen 1 sirketinle 1 TL olan maliyetli malýný diðer þirketine 10 TL ye satiyon.yatirimciyi sogusleme planiydi bunu duyan ky altýn bulduk zannetcekti ozdericilerin müdahalesi bence çok büyük ky soyulma hareketini önledi.bu hisseleri diðer þirketlerine fahiþ fiyata satma olayýnda SPK ortaklýk yapýsýna bakar bakmasý lazým bence eðer sattýðý þirketlerde galibin ortaklýk payý çoksa eyvallah.ama sattýðý þirketlerde ortaklýk payý az satan þirkette ortaklýk payý çoksa bu serefsizliktir. Nitekim bakmadým ama bence oledir bunlaar hep menfaatini düþünür.
asla yatýrým tavsiyesi deðildir.kendi düþuncelerimdir.benim yorumlarýmla alým satým yapan zarar eder.
sayýn hisseci sanýn anladýgýn kadar benim bilmiþliðim var...(BÝRDE BOYLE BÝR ACIKLAMA VAR. METRO YATIRIM BIZ MALI SIRKETLERIMIZE DAGITTIKTAMI BU KARI ETTIK DIYOR ANLAMADIM.. EGER BOYLEYSE METROYATIRIM(MTRYO) IHYA OLMASI LAZIM?????)
beným YAZDIGIMI TEKRAR EDIP anlamak ýstemýyorsun deme bende ayný seyý yazýyorum...
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Yer Ýmleri