ben matriksi kapattırdım, 5-6 ay oluyor, takaslara da bakmıyorum. bütün bu verileri küçükleri avlamakta kullanıyorlar. teknik analiz zımbırtısı da aynı tuzaktır .spk sından tut bütün sistem küçüklerin parasını çarpmak üzerine. 2.5 tl den 1 tl ye gelince spk sözüm ona önlem alıyorgebermiş fiyatta bi darbede spk dan geliyor. acemilerin şansı hiç yok, maalesef.
İlk defa bu tip oynak kağıda girdim.1.36 çalışan bir kağıt yüzde yirmibeş eksi kapatıp 1.02 taban yapar ve buna dur diyen çıkmazsa yazık bu ky ya.hala 1.02 den aldım deyip yarın umut tacirliği yapanlar var bunalr ky değilse eğwr speğin yamaklarıdır ancak.sebepsiz yere 34 kademe iner mi bir kağıt.maliyet düşürmek için aldığım her lot eksi yazdı.bence kapatsınlar bu tip hareket aden spek kapıtlarını yandın yanacaksa benim de para m.
Aynı hatayı aralıktaki hareketinde yaptım,1.88 den adam ne olacak şurdan 1000 lot bi sallayalım dedim direk iki gün sonra 1.10 a indi neyse 1.45 civarı senden gelecek kar gelmesin diyerek maliyeti düşürerek satıp çıkmıştım .ama enayi gibi aynı yerden aynı şekilde aokulduk.1.76 dan salladık direk 1.02 bu ne şimdi. Alan herkes Zararda ama speğin acelesi yok 0.90 a kadar salar panikleyenlerden alır 0.99 a çıkarır yenilerine verir böyle böyle kazanır biz de bakarız hareketlerine uzaktan nakitte kalmadı.
Yer İmleri