Pardon yanlýþ oldu.
Galip özdericilere tecavüz ederken birde
Öpücük istemiþ olmasýn.
Sonuçta tecavüze uðrayan
Kendi þirketleri.
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon yanlýþ oldu.
Galip özdericilere tecavüz ederken birde
Öpücük istemiþ olmasýn.
Sonuçta tecavüze uðrayan
Kendi þirketleri.
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/733524
15/01/2019 TAKASBANK ÖDÜNÇ PAY PÝYASASI GÜNLÜK BÜLTENÝ
KIYMET - VADE - EN - EN - AÐIRLIKLI - TOPLAM SÖZLEÞME - PÝYASA DEÐERÝ
KODU - TÜRÜ DÜÞÜK YÜKSEK ORTALAMA ADET SAYISI ( TL)
OZGYO- 15/01/2019 - 16/01/2019 O/N 300.00 550.00 498.43 407,243 47 471,732.45
yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/733524
AÇIK ÝÞLEMLERÝN KIYMET BAZINDA DAÐILIMI
KOD - ADET - PÝYASA DEÐERÝ (TL)
OZGYO - 740,394 - 841,088
yatýrým tavsiyesi deðildir
Yarýn 80 ler , cumaya 70 ler konuþulur ava gidrnler avlanacak malesef.
Kaðýt ilk yükseliþine baþladýðýnda yani sene falan önce 1.41 maliyetle elimde vardý. Galibin kaðýtla oynadýðý biliyordum. Ciddi bir hareket gelecek diye bekliyordum. Kaðýdý 1.96 'dan sattým. Tabi meþhur tavan serileri baþladý. 5, 6, 7 gitti deli gibi. Günlerce unutamadim kaçýrdýðým tarihi fýrsatý. Bir daha daha da almadým ama ara ara baktým. En son 11.45 gittiðini de izledim tabi almadým. 11 den buraya kadar düþüþünü izledim ve hala almadým çünkü Galibi iyi tanýyorum. Ancak yarýn açýlýþa bakýp almayý planlýyorum. Açýlýþta düþüþ bekliyorum. Sonra toparlar sanýrým. Ama Galip hisselerini bitirene kadar satacak sanýrým. Belki biraz yükseltip ordan verecek ama hiç belli olmaz. Eskisi gibi bir yükseliþ artýk olmaz. Ama tepkiyi yakalarsak iyi olabilir... Ytd
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaðýdýn bu kadar düþme sebebi sadece Galib in kaðýda saplanýp kalmasý ve malýný elden çýkarma çabasý. Zaten ederi de 1.20 lira civarý. Yoksa þirkette özel olumsuz bir durum yok. Yalnýz mal herkese daðýtýldý. Bu iyi deðil...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...14d25662d7.png
ÞU YAÞANAN BANA SADECE SPK BECERÝKSÝZLÝÐÝNÝ GÖSTERÝYOR... TABÝKÝ HERÞEY DÜZELECEK GÜZEL GÜNEÞLÝ GÜNLER GÖRECEÐÝZ.. ANCAK BEN BU ÞEREF YOKSUNU GALÝP ÖZTÜRKÜN BU HÝSSEDEN AYRILACAÐINI DÜÞÜNMÜYORUM TEK DERDÝ HÝSSEYÝ 1 TL ALTINA TAÞIYIP BEDELLÝDEN KURTULMAK AYNI BASKIYI AÞAGILARDANDA UYGULAYIP HÝSSELERÝ GERÝ TOPLAMAK GÝBÝ GÖZÜKÜYOR . ASIL KAFAMDAKÝ SORU ÞÝRKET HÝSSESÝNÝ NEDEN BURALARDAN ALMIYOR. YOKSA YAPTIKLARI BEDELLÝ 125.000.000 LOTU KENDÝLERÝ ALIP ÞÝMDÝK HALKA ARZ MI YAPIYORLAR. PATRONLA BERABER ONUN ÜSTÜNE BÝR BEDELLÝ DAHA PLANLANIYOR BÝZÝM SPK BÝZÝ KORUYOR SÖZDE TÜRKÝYEDE YATIRIMCI OLMAK ZORMUÞ ! YAKINDA KÝMSE KALMAYACAK 16 DÝP DÝLE KOLAY YARIN 17 ÝNCÝSÝ ADAY AÇIGA SATIÞIN YASAKLANMASI BU HÝSSENÝN UMARIM DÜÞÜÞÜNÜ DURDURUR . PEK UMUDUM KALMADI, YARIN KENDÝME SÖZ VERDÝM EKRANI AÇMAYACAÐIM AKÞAM GELÝP 19:00 DA BAKACAÐIM SADECE BAKIP KAPATACAÐIM HAYIRLI GECELER AMOR
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Ýnvest de grafik açýlmýyor demiþtim þimdi gördüm bu tür hisselerde yada bunda bir formasyon kalýbý ile grafik oluþumuna bakmak bence daha net bir sonuç elde etmemizi saðlar
KAAN_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri