Yahu tam kayýkçý kavgasý yapýyosunuz bravo...
Cumartesi pazar hep çalýþýyorsunuz...
okurken güldürüyorsunuz söyliim...
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Yahu tam kayýkçý kavgasý yapýyosunuz bravo...
Cumartesi pazar hep çalýþýyorsunuz...
okurken güldürüyorsunuz söyliim...
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Imbk nin en sorunlu hissesinde olduðumuzu hatýrlayalým
Bu hissenin ne olacaðýný kimse bilemez,neticede bu hisseye giren herkes en dipten aldýðýný düþünüyor ama spek napýyor bastýkça basýyor,1.02 dip dersin 97 ye verir,97 dip dersin 94 e verir,hisse döndü dönecek diye giren birçok ky var diðer forumlarada bakabilirsiniz,adamlar herkesi ters köþe yaptý,al sat yapmayan hiç-bir ky kâr etmedi,özellikle son günlerde satýþlar stratejik
Kýsacasý çýkacaðýna emin olsam 0.94 e alýþ yazardým kesin gelirdi milyon üzerinde satýþ yedi ama hisseye güvenemiyorum ilave edemedim
Çýkacak diyenlerede düþecek diyenlerede saygý duymak gerek,burasý forum sitesi herkesin düþüncesi bir olamaz,küfür etmek kimseye yakýþmaz küfür edince ne oluyor hiç biþey,hepimizin psikolojisi bozuldu
Yatayada sarabilir,aþaðýda düþebilir,yukarýda çýkabilir 3 ihtimalli
Ytd
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Konu yorum yapmak degil. Konu kasti bir sekilde hem yalan soylemek hemde fiyat vermesi birde 50 kat. Hayatinda hic 2 kat bile kazanamamis tipler hedef fiyat veriyor. Hatta bu kisinin eski paylasimlarina bakinca 1 2 sayfa geri gidince galip cemas ve dmsas a gececekmis diyor sonra ne hikmetse galip mal topluyora donuyor. Kusura bakma da benim verdigim tepki cok az bile. Herseyin bir edebi olmali edebi olmayana da edepli cevap verecek degilim. Benim gorusumun tersinde dusunen birine ben hakaret etmedim bugune kadar lakin bunun soyledigi sey gorus falan degil kimsr kusura bakmasin yine ayni seyi yazsin yine ayni seyleri soylerim. Boylelerine prim verenlere yaziklar olsun. Batsinlar umrumda degil.
Kardeþ ben senin yoruma istinaden söylemedim genel olarak söyledim küfüre gerek yok zaten adam öyle olacaðý ný bilse varýný yoðunu hisseye gömer sen boþver millet istediðini yazsýn milletin almasýyla satmasýyla olacak iþ deðil,patron ve galip ne derse o olur,milletin aðzýnýn suyu akiyor yukardan geldi diye ama dönüpte iþlem hacimlerine bakan yok,adam diyorki niye 5 tl de satmamýþ,kim alacaktýda orda satacaktý,unutmayalým bu bir gyo þirketi,ve ygyo da ayný türde bir þirket,þahsen 1,02 üzerine atsýn baþka þey istemem çünkü 94-1.02 arasý o kadar mal daðýldýki bu malý almadan hareket iþi zor
Hepimizin gönlü hissenin yukarý yapmasýndan yana ama bizim düþüncemizle olacak iþler deðil adamlar ky nin düþüncesinin hep tersine iþ yapýyor bakalým bu hafta neler olacak
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Bak , hala yanlýþýnda israr ediyorsun. Ýberata nickli arkadaþ , herkez , hisseyi kötüleyip 0,50 - 0,35 TL. lere düþeceðini söyleyince o da tersten abartýlý bir fiyat söylemiþ olabilir. Her ne olursa olsun , küfür etmek çok yanlýþ. Þimdi , o da sana küfür etse ve hisse yönetimine bu durumlar bildirilse , hisse moderasyonlu bölüme alýnýr. O zaman da þimdi yazdýðýný , kimbilir ne zaman yönetici okuyacak ta sonra yayýnlayacak diye beklersin. Özelden mesajlaþýp birbirinize ne söyleyecekseniz söyleyin. Ama , böyle halka açýk ,dinamik bir forumda birine hakaret etmek , küfür etmek hiç yakýþýk almýyor.Üstelik forum kurallarýna da aykýrý. Boþ bulunup , düþünmeden bu sözleri sarfetmiþ olabilirsin. Yaptýðýna piþman olmuþ ta olabilirsin. Ýnsanýz , hepimiz hata yaparýz. Özür dilersin , karþýndaki de kabul ederse barýþýrsýnýz , olur biter. Onurlu , uzlaþmacý bir kiþiden beklenen budur.
Perþembe günü SPK bülteninde, sermaye tavaný onaylanýr. Sonrasýnda, þirket kap haberi ile bedelsiz baþvurusu yapabilir artýk. Bedelli zor gibi, galip boyle mi istedi ki.
Galip temettü olmasýný çok istemisti. Umudunu kesince, davranýþý hisseye böyle yansýdý sanki.
Yer Ýmleri